Az egyedi zuhanykabinokról általában

2015-11-17

Egyedi zuhanykabinjainkat mindig az Ön igényei alapján egyedi méretben és formában gyártjuk le és építjük be .

A zuhanykabinok anyaga 8 mm vastag, edzett biztonsági üveg, ami keret nélkül is maximális biztonságot ad, és könnyen takarítható.


Egyedi zuhanykabin

Gyárthatjuk víztiszta, vagy gyárilag savmart, anyagában színezett, és egyedi homokfújt mintás kivitelben is.
Az ehhez használt vasaltok tömörfémből készültek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelűek, és a vízkőnek, takarítószereknek is ellenállnak.

Kérésre tartós vízlepergető felületet biztosítunk. Ennek előnye, hogy lényegesen ritkábban kell takarítani a zuhanykabint, mert nem tud megtapadni a felületén a szappan és a vízkő.

Anyagát tekintve a legkedveltebb és legolcsóbb megoldás az átlátszó kivitelű zuhanykabin. Légies könnyedségével a teret egyáltalán nem csökkenti.

Az átlátszó üvegek elérhetőek anyagában színezett kivitelben is. Jelenleg a zöld, szürke, bronz és kék színek vannak gyártásban.

Minden egyedi zuhanykabin üveg külső felületére homokfúvással további minta vihető fel. A minta a legegyszerűbb csíkozástól a legbonyolultabb fotókig terjedhet – akár több rétegben is. A homokfúvás ára az üveg felületétől és a minta bonyolultságától egyaránt függ.

Kis fürdőszobák ideális társa, mivel helytakarékos.

Ha egyedi zuhanykabinról van szó, cégünk szinte minden helyzetre tud megoldás kínálni, legyen az tetőtér vagy extrém szűk hely.

Minden zuhanykabinunk egyedi gyártásban készül, és szakszerűen beépítve kerül átadásra.

Tekintse meg egyedi zuhanykabinjainkat valamint további termékeinket és keressen minket elérhetőségeinken!


Dorma sarokzuhany, Szentendre