Az egyedi zuhanykabinokról általában

2017-12-06

Az egyedi zuhanykabinok minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek, ez az üvegfajta a gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.

A zuhanykabin előnyös a kis alapterületű fürdőszobákba, de a nagyobb helyiségeket is tágasabbá teszi.

A mindennapi higiénia  alapvető dolog, de nem csak az a fontos, hogy ápoltak legyünk, hanem egyéb szempontok is közrejátszanak egy fürdőszoba megtervezésénél, például a zuhanykabin kiválasztása.

Az itt alkalmazott 8 mm-es üvegvastagság megfelelő biztonságot nyújt használói számára, ez minden szempontból praktikusabb választás mind esztétikai, mind a mindennapi tartós használat szempontjából is a barkácsáruházak kínai választékához képest.

Zuhanykabinjainkat leginkább egyedi igények alapján készítjük. Bármilyen egyedi méretű zuhanykabint megtervezünk, és igényei alapján elkészítünk.

A zuhanykabinok alkatrészeit állandó raktárkészleten tartjuk.

Választhatunk különböző formákból, anyagokból, de eldönthetjük milyen legyen a zsanér vagy hogy merre és hogyan nyíljon az ajtó, legyen-e dekoráció az üvegen, illetve azt hogy milyen színű  legyen.

Az egyedi zuhanykabinoknak számtalan előnyét ismerjük, melyek közül a legelterjedtebb, hogy helytakarékosak, így tökéletes berendezései lehetnek a legkisebb helyiségeknek is, ám tágas fürdőszobákban is megállják a helyüket.

Egyedi építésű kabinnal mindig a helyszíni méretvétellel kezdünk. Az üveg keret nélküli, min. 8 mm vastagságú. Az üvegek rögzítéséhez használt elemek, zsanérok és fogantyúk olyanok, mint a Lego. Szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A szerelvények felülete lehet: fényes, szálcsiszolt, antikolt, vagy matt, akár színes is. Az üvegeknél sokáig csak átlátszó vagy savmart opció létezett, esetleg homokfúvott mintával dekorálva. Az alacsony vastartalmú – ezért teljesen tiszta – üvegek, a fehér és modern fürdőszobák elengedhetetlen kellékeivé váltak. A vízlepergetés élettartama is pár hétről akár 1 évre is növekedhet a különböző utólagos kezeléseknek hála. Cégünk elsőként vezette be Magyarországon azt a kemény bevonatos vízlepergető felülettel ellátott üveget, amelynél a vízlepergetés állandó, és a felületet nem kell megújítani.

Ha Ön is a hely-, pénz- és energiatakarékos megoldást választaná otthonába, egyedi és megbízható zuhanykabinokért forduljon hozzánk bizalommal!

egyedi zuhanykabin

egyedi zuhanykabin

egyedi zuhanykabin

egyedi zuhanykabin