Egyedi keret nélküli sarokzuhanykabin

2019-05-02

Lecserélné régi zuhanykabinját? Van egy ajánlatunk!

dualglass.hu.19majA tavaszi felújítások során gyakran a fürdőszoba is átalakításra kerül. Ilyenkor az esetek többségében úgy döntenekaz ingatlantulajdonosok, hogy a helyiségben a zuhanykabint is lecserélik, ha a jelenlegi már nem működik megfelelően. Ha Ön is a zuhanykabin cseréjét választotta, azonban még nem tudja, hogy milyen legyen az új, van egy tippünk az Ön számára!

Egy felújított fürdőszobában tökéletesen fognak mutatni egyedi, keret nélküli zuhanykabinjaink. A legnagyobb előnyük, hogy sokkal könnyebb karbantartani őket, mint a hagyományos zuhanykabinokat, hiszen ez esetben nincsenek nehezen hozzáférhető rések, amiken meg tudnának tapadni a szennyeződések. Már a beépítésük is rendkívül egyszerű, mivel nincs szükség zuhanytálcára. A sarokzuhanykabin hosszú távon kiszolgálja Önt és a családot, emellett pedig sokkal ízlésesebbé és látványosabbá fogja tenni a fürdőszobát.

Ha Ön is szeretne egy könnyen karbantartható, modern zuhanykabin tulajdonosává válni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!