Egyrészes zuhanyajtó, Budapest VII.kerület, Dob utca

A Dob utcai társasház közös medencéje mellett úgy lett kialakítva a zuhanykabin, hogy felhasználtuk a már meglévő oszlopokat.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin, Budapest VII. kerület

A zuhanykabin méretezésekor a mosdó mélysége oly módon lett figyelembe véve, hogy az ajtó éppen kinyitható és nem ér bele a mosdó szélébe...

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin, Budapest

A zuhanykabin kialakításakor a fix üveget nem csak a fal oldalára, hanem a padkára is tudtuk rögzíteni, így további felső rögzítésre nem volt szükség.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin tetötérben, Budapest XI. kerület

Tetőtéri zuhanykabin ajtaja a tetőtér síkjának figyelembe vételével lett méretezve, úgy, hogy az ajtó teljes kinyitásakor (90 fokban) az ajtó felső éle nem ér bele a tetőbe.

Bővebben

Kétrészes, szögben záródó zuhanykabin, Balatonalmádi

A zuhanykabin a már meglévő, egyedi méretű tálcára lett ráépítve.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin fix üvegröl nyíló ajtóval, Budapest, Dob utca

A zuhanykabin építésekor a falra ONIX féldrágakövet építettek, amelynek hátlapja teljesen kivilágítható.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin,Budapest VI. kerület, Nagymező utca

Olasz üzletember lakásának kialakításakor - az olasz tervező elvárásának megfelelően - "U" profilba rögzített fix üvegek közé záródott az ajtó...

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin, Dunaharaszti

160 cm szélességű zuhanykabin került kialakításra oly módon, hogy az ajtót tartó fix üveg méretezésekor figyelembe vettük a mosdó mélységét, így a zuhanykabin ajtót 90 fokban kitárva az nem ütközik a mosdó élének.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin, Mór

Tálcára épített zuhanykabin került kialakításra úgy, hogy az ajtót tartó fix üveg méretezésekor figyelembe vettük a bal oldalon lévő törölközőtartó, illetve a jobb oldalon elhelyezett WC mélységét.

Bővebben

Háromrészes tetötéri zuhanykabin, Kecskemét

A tetőtéri zuhanykabin méretezésekor tekintettel kellett lennünk a bal oldalon elhelyezett mosdóra, illetve a jobb oldali fix üveg tetőtéri áthatására, így az ajtó teteje vízszintes maradhatott.

Bővebben