Korlátok

Korlátok üvegből és fémből azoknak, akik a letisztult eleganciát kedvelik!

dualglass.hu.19augAki az elegáns megoldások híve, és kedveli a letisztult formákat, annak egyértelműen az üveg és fém kombinációjából készült korlátokat ajánljuk. Az ilyen típusú korlátok olyan épületekbe illenek, ahol fontos a kifinomult megjelenés, a stílusos berendezésre fektetik a hangsúlyt, és mindennek megvan a maga helye. Ennek alapján nemcsak magáningatlanokban mutat jól egy üveg és fém korlát, de ugyanígy a hotelekben, akár középületekben is van helye.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi és stílusos korlátokat szeretne készíttetni! Minden tapasztalatunk és tudásunk megvan ahhoz, hogy Önnek is olyan korlátokat készítsünk megrendelésre, amikkel maximálisan elégedett lesz majd! A referenciáink között szerepelnek hotelek, családi házak, társasházak számára elvégzett megrendelések is. Győződjön meg Ön is arról, hogy miért érdemes minket választani, ha korlátokról van szó!

A korlátokhoz minőségi, edzett üveget és strapabíró, rozsdamentes fémeket használunk fel, amiket többféle típus szerint lehet kivitelezni. Döntsön az Ön számára szimpatikus mellett! Az elérhetőségeinken kérjen árajánlatot korlátra!
 

További képek