Nyíló és tolóajtó

Remix

Az üveget toló- és/vagy beltéri ajtóként használva a fényt olyan helyekre is el tudjuk juttatni, ahol egy tömör ajtó nagyban befolyásolná a fényviszonyokat a lakáson belül.

Az üveg anyagát szabadon választhatjuk meg 8 és 10 mm-es vastagságban. Általában az ajtó anyaga savmart edzett biztonsági üveg. A savmart felület jól takarítható, a szennyeződés könnyen és maradandó nyomok nélkül eltávolítható a felületről.

Ezt a felületet további homokfúvott mintával tehetjük exkluzívabbá. A homokfúvott mintát is kezeléssel látjuk el, így a felülete hasonlatos a gyári savmart üveg felületéhez.

Tolóajtóra eshet a választás akkor is ha helyet szeretnénk megtakarítani – és a nyíló ajtó által igényelt holtteret megtakarítva – további hasznos, lakható területhez jutni. A tolóajtók függesztettek, a padlóra sín elhelyezését nem igénylik. Alkalmasak akadálymentesítésre is. Csupán 1 db kb. 3-4 cm-es alsó rögzítő kerül rögzítésre. Az akadálymentes környezet így 100%-ban megoldható.

Az üvegajtók tervezésénél szabadon választhatunk a zsanérok és kilincsek közül. Akár zárható, vagy lengőajtó kivitel is lehetséges.

Egyedi üveg tolóajtóval előnyösebbé teheti az irodát!

Nincs megelégedve az irodája adottságaival? Lehetne kicsit nagyobb, kicsit világosabb és kicsit kényelmesebb? Minden helyiségből ki lehet hozni még többet, ámehhez nem feltétlenül van szükség egy teljes átalakításra. Sokszor elég hozzá, ha lecserélik a nyílászárókat.

Egyedi üveg tolóajtóval Ön is nagy változásokat idézhet elő az irodahelyiségben! Hogyan lehetséges ez? Az egyedi üveg tolóajtóval egyszerre több dolgon is lehet változtatni. Az üveg több fény enged át, ezért az iroda világosabbá válik, a hangulata is pozitívabb lesz, mint előtte. A tolóajtós megoldással több helyet tud spórolni, mivel vízszintesen, a fal mentén mozgatható az ajtó. Nincsen útban küszöb, így a balesetek kockázata is csökken, nem beszélve az akadálymentesített bejáratról. Végül az egyedi üveg tolóajtóval egy teljesen személyre szabott nyílászárót kaphat, amit az iroda stílusának megfelelően készíttethet el velünk.

Ne elégedjen meg azzal, ami nem tetszik, hanem változasson és tegye irodáját előnyösebbé egyedi üveg tolóajtóval! A megrendelés részleteit elérhetőségeink bármelyikén pontosíthatjuk, keressen minket bátran!

 

Üvegajtók előnyei

A belsőépítészetben felhasznált üvegfelületek napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a dekoratív, a modern és elegáns megjelenésen kívül számos praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek:

• Biztonságos, edzett üvegből készült darabok, melyeket a gyerekek is nyugodtan és balesetmentesen használhatnak.

• Könnyen tisztítható felületek, nem igénylik speciális szerek használatát.

• Beszerelésük nem igényel bontási munkálatokat, valamint különböző kivitelben rendelhetőek, például nyíló vagy tolóajtók, amelyek helytakarékosak is.

• Modern és esztétikus látványt nyújtanak, megannyi díszítési és megjelenési forma kivitelezhető, úgy, mint víztiszta, savmart, anyagában színezett vagy dekorfólia.

• Az üvegfelület nagy előnye, hogy úgy választja el a tereket, hogy közben a fényt átengedi, mely takarékossági szempontokból is előnyös tulajdonság.

Amennyiben Ön is esztétikus, modern megjelenésű, ugyanakkor praktikus és egyedi megoldást keres otthonába, tekintse meg üveg beltéri és tolóajtóinkat és válogasson az igényeinek megfelelően!

Bővebb tájékoztatásért és információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

a1650c798077f4e9e1e8c5171c1d1f2b
08

Egyedi szauna üvegajtók
A szauna jótékony egészségügyi hatásai már régóta ismertek és ennek megfelelően napjainkban egyre többen használják ki ezt a remek lehetőséget, valamint építtetnek otthonukba különböző kivitelezésű megoldásokat. A szaunák nem csupán testi-lelki felfrissülésünket szolgálják, de fizikai megjelenésükben hozzájárulhatnak a belső terek esztétikai látványához és hangulatához, melynek az elsődleges eszköze az üvegajtó.
A szaunák túlnyomó többségben üvegajtóval rendelkeznek, a mai modern divatirányzatoknak megfelelően, valamint számos előnnyel rendelkeznek, legyen szó magán használatról, illetve egészségügyi, sport vagy egyéb létesítményekben kínálkozó használatról:

• Könnyen szerelhető, nem igényel bontási munkálatokat.
• Dekoratív, minden enteriőrben tökéletesen megállja a helyét, valamint számos kreatív és egyedi design megoldás kivitelezhető homokfúvott vagy savmart mintákkal.
• Könnyedén tisztítható, amely elengedhetetlen higiéniai feltétel a közösségi létesítményekben és otthonunkban is egyaránt.
• Minden biztonsági szempontnak maximálisan eleget tesz.

Szaunákhoz kialakított üvegajtókért, tekintse meg oldalunk kínálatát, valamint egyedi kéréseivel és bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit!