Portál üvegek, üvegfalak

belteri_uveg_portal

Portál üvegek és üvegfalak, kül- és beltérben egyaránt!
Edzett üvegből – keret nélkül – nagy üvegfelületeket tudunk kialakítani úgy, hogy habár a látható teret nem szűkítjük, de a teret határoljuk. Ezáltal elválasztva például az Aquincum Múzeum kiállítási tárgyait a látogatóktól, mint az a mellékelt fotókon látható.

Vállajuk üzletek portál és kirakat üvegezését is rövid határidővel!
Cégünk aktív részese a Vodafone arculat megújítási programjának. Havonta több portált is átalakítunk. Az alábbi helyeken építettünk az elmúlt hónapok során: Győr Pláza, Westend, Mammut, Mom-park, Csepel Pláza, budapesti és vidéki Tesco és Auchan áruházak. Általában éjszakai szereléssel, 1 alkalommal vonulunk ki. Másnap már takarítható és átadható az üvegfal. A felméréstől számítva 1-3 munkanapos határidővel.
A régi portál elbontásában és az új fémszerkezet tervezésében, kivitelezésében is aktívan részt veszünk. A portált kiegészítő oszlopokat általában szálcsiszolt rozsdamentes elemekkel egészítjük ki. A rozsdamentes anyagok hegesztése és helyszíni szerelése is megoldott.
Az üvegfalak és üvegajtók rögzítésére saját raktárunkból, azonnal biztosítjuk a szükséges szerelvényeket. Például: olajfék, tolópajzs, PT-10, PT-20, szerelőprofilok, lábazati profilok. Nincs várakozási idő!

Ha a tervező vagy megrendelő igényli, akkor használunk Dorma szerelvényeket is.

Ideális esetben a kirakatoknál laminált üveget használunk, amely üveg szerkezetét tekintve 2 üveglap összeragasztva egy fóliaréteggel. Ez a fóliaréteg akadályozza meg a törés esetén az üvegfelület széthullását.  A fólia az UV sugárzás ellen is nagy mértékben véd, meggátolva a kirakatba helyezett áruk kifakulását. Az üveglapok közötti fóliák számát növelve  különböző biztonsági kategóriákat találunk a pénztárcánkhoz mérten. A rács kiváltására alkalmas üvegtől egészen a golyóálló üvegig. A kirakat javítása előtt helyszíni felmérés szükséges, és az üveg cseréje 5 munkanapon belül megoldható.

Nagyobb felületen edzett üveget is használhatunk. Ebben az esetben tisztában kell lennünk, hogy ez az üvegtípus erősebb a mechanikai behatásokkal szemben, de sérülés esetén a darabjaira törhet. Ez ellen védekezhetünk biztonsági fólia felhelyezésével, amely utólagosan is felhelyezhető az üveg külső felületére.

Üvegfalak, portál üvegek a lakberendezésben Ön is valami egyedi, mégis elegáns lakberendezési elemet szeretne otthonába? A megoldás egyszerű: válasszon üvegfalat lakásába vagy egészítse ki üveg portálokkal otthona helyiségeit!
Egy jól megválasztott üvegbetéttel nemcsak napfényesebb és világosabb helyiséget alakíthat ki, de az okosan elhelyezett üvegfalak segítségével optikailag a teret is megnövelheti. Válasszon üvegportálokat akár a gardrób elkülönítésére vagy válaszfalként, mellyel a konyhát leválaszthatja az étkezőtől, garantáljuk, hogy bármelyik megoldást is választja, az eredmény magáért beszél majd.

Üvegfalaink irodák, rendelők, nagyobb középületek beépítésére egyaránt alkalmasak, nemcsak kültérre, de beltérre is jó választás lehet. Vegye körbe irodáját, tárgyalóját üvegfalakkal és azonnal stílusossá teheti munkakörnyezetét, ezt pedig ügyfelei is értékelni fogják. A falak és portálok mind edzett üvegből készülnek, mely kialakítás lehetővé teszi, hogy az üveg ellenálló legyen a mechanikai hatásokkal szemben.

Ne habozzon, keressen minket bizalommal és válasszon elegáns üvegfelületeket otthonába, irodájába!

revay_koz_uvegdoboz