A1 Egyrészes zuhanyajtó

Két fal közé a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a zuhanykabin ajtó (zuhanyajtó).

Zuhanyajtóink 8 mm vastag, keret nélküli edzett üvegből készülnek, melyeket gyárthatjuk víztiszta, savmart vagy anyagában színezett (szürke, barna, kék, zöld), vízlepergetős, és egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az ehhez használt vasaltok tömörfémből - jellemzően rézből, vagy rozsdamentes acélból - készülnek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelüek. A vízkőnek, takarítószereknek is ellenállnak. 

Az épített zuhanyfülke ajtók szélessége jellemzően 60-90 cm-ig terjed. Ennél szélesebb zuhanyajtó már nem javasolt, mert a pántokat már túl nagy igénybevételnek tennénk ki.

Továbbá figyelemmel kell lenni arra, hogy ha a zuhanyfülke ajtaját 90 fokig kinyitjuk, akkor rrre a helyre már semmit sem tudunk elhelyezni. Ha a zuhanykabint rendeltetésszerűen használjuk, egy 90 cm széles ajtó már közel 1 négyzetméter helyet igényel használat közben!

Az egyedi gyártású zuhanyajtók a falhoz alapesetben PVC vízzáróval záródnak, amelyek a fröccsenő víz elleni védelmet látják el. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt tudunk szerelni, amely garantálja a pontos és jó záródást. Amennyiben lehetőség van, javasoljuk zuhanytálca beépítését, vagy padka építésével - a burkolás során - gondoskodni kell a megfelelő vízelvezetéséről a zuhanykabinnak!


26a79-A1-zuhanykabin-ajt--
c73eb-a1-fel--ln--zet