A5 Dupla ajtós zuhanykabin

Épített zuhanyfülke kivitelezése során, ha a fal közötti távolság a 80 centimétert meghaladja, akkor 2 db ajtót is szerelhetünk a két szemközti falra, így az ajtók egymáshoz záródnak.

Nagy előnye ennek a zuhanykabin típusnak, hogy akár aszimmetrikus elrendezés is megoldható. Például 100 cm-es nyílás esetén egy darab 40 cm-es és egy darab 60 cm-es zuhanyajtó alakítható ki.

Normál használat esetén elég az egyik ajtót használni. Ha esetleg több helyre lenne szükség, akkor a másik ajtó is kinyitható és máris 100 cm-es nyílás áll rendelkezésünkre. Ideális kialakítás lehet akadálymentesítés, idős szülő gondozása esetén.

A két ajtó fehér színű mágneses profillal záródik egymáshoz. A falaknál átlátszó PVC profilok találhatóak, amelyek később könnyedén cserélhetőek.

A zuhanykabin ajtó készíthető egyedi épített zuhanytálcára is, de akár már meglévő zuhanytálcára is. 

Természetesen, ahogy más termékeknél sem, itt sem érdemes elfeledkezni a nano bevonatról, ami nem csak az esztétikumot szolgálja azzal, hogy vízkő cseppmenetes felületet eredményez, hanem a könnyű és higiénikus tisztíthatóságot is biztosítja.

a1
a1 felülnézet