Egyedi zuhanykabinok, Prémium kategória, 100.000 nyitásra tervezve

Ha zuhanykabinról van szó, cégünk szinte minden helyzetre tud megoldás kínálni. Legyen az tetőtér vagy extrém szűk hely.

A zuhanykabinok anyaga 8 mm vastag, edzett biztonsági üveg, ami keret nélkül is maximális biztonságot ad, de könnyen takarítható. Kérésre tartós vízlepergető felületet biztosítunk. Minden kabinunk egyedi gyártásban készül, és szakszerűen beépítve kerül átadásra. A szerelvények széles skáláját tartjuk raktáron, melyek azonnal beépíthetőek. Nincs várakozás a szerelvényekre! Magánszemélyek is ugyanazt a kiemelkedő minőséget kapják, mint a superior hotelek.

Legyen Önnek is luxus zuhanykabinja 2 héten belül! Tekintse meg termékeinket és válasszon kedvére!

Zuhanyajtók
Sarokzuhanykabinok
Zuhanyfalak

Kétajtós kabin

Kétrészes sarokkabin

Kétrészes zuhanyfal

Zuhanyajtó: 2 fal közé a zuhanykabin ajtó a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás
Sarokzuhanykabinok esetében a fix üveghez záródó falra szerelt ajtó a legegyszerűbb megoldás.
A zuhanyfalak átlátszó üvegből készülnek, 90-200 cm szélességben
Kádparavánok
Tolóajtós kabinok

Egyrészes kádparaván

Tolóajtós sarokkabin

A kád szélére, a falon rögzített kádparavánok 60 cm szélességtől, átlátszó üvegből
Két fal közé vagy sarokban is impozáns kabin

Anyagát tekintve a legkedveltebb és legolcsóbb megoldás az átlátszó kivitelű zuhanykabin. Légies könnyedségével a teret egyáltalán nem csökkenti.

Ha Ön a vízlepergető réteggel ellátott zuhanykabin tulajdonosa, akkor tapasztalni fogja a következő előnyöket: lényegesen ritkábban kell a zuhanykabint takarítani, mert a szappan illetve vízkő nem tud az üveg felületén megtapadni, mint a vízlepergető rétegtől mentes kabinok esetében. Nagyobb fürdőszobákba a külső felületen savmart kivitelű zuhanykabint javasoljuk, mely enyhén matt hatású – nem teljesen átlátszó. Ára magasabb a teljesen átlátszó anyagú zuhanykabinnál. A térérzetet csökkenti, mivel nem látunk át rajta – ezáltal intim szférát biztosítva. Az átlátszó üvegek elérhetőek anyagában színezett kivitelben is. Jelenleg a zöld, szürke, bronz és kék színek vannak gyártásban. Ebben az esetben figyelni kell arra, hogy a zuhanykabin színe harmonizáljon a fürdőszobában használt színekkel. Minden üveg külső felületére homokfúvással további minta vihető fel. A minta a legegyszerűbb csíkozástól a legbonyolultabb fotókig terjedhet – akár több rétegben is. A homokfúvás ára az üveg felületétől és a minta bonyolultságától egyaránt függ. Ha további kérdései vannak, és bővebb információt szeretne a kabinokról, felületekről – bevonatokról, a beépítésről és a burkolásról, valamint az Önnek leginkább megfelelő szerelvény kiválasztásáról, kérjük, tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat!

Miért válassza a Dual Glass zuhanykabinokat?

Napjainkban egyre inkább hangsúlyosabbá válik a fürdőszoba igényes és egyedi megjelenése, egyre többen vágynak különleges fürdőszoba berendezésre.

A fürdőszoba a nyugalom és kikapcsolódás aprócska szigete. Ezért fontos, hogy a berendezés harmóniát sugalljon, amihez a zuhanykabin kinézete is hozzájárul. Egy kifogástalan zuhanykabin üdítő élményt biztosít, miközben elegánssá teszi a helyiséget.

Kis fürdőszobák ideális társa, mivel igen helytakarékos. Mindemellett egy edzett üvegből készült zuhanykabin átlátszó felületeinek köszönhetően optikailag nem csökkenti a teret. A sarokkabinok foglalják a legkevesebb helyet, de ha maximális eleganciára törekszünk, akkor a zuhanyfalak ideálisabbak. Ha a fürdőszoba úgy van kialakítva, hogy egy beugró van beépítve, azt egyszerűen kihasználhatjuk és zuhanyajtók segítségével megoldhatjuk a zuhanyozás kérdését.

Az általunk készített egyedi zuhanykabinok minden otthonban megállják a helyüket esztétikus megjelenésüknek és minőségi alapanyagaiknak köszönhetően.

Vásároljon Dual Glass zuhanykabint!

Ha zuhanykabint keres, tekintse meg kínálatunkat!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Egyedi Zuhanykabinok - http://www.dualglass.hu/zuhanykabin

    Pinned: 23 Jan 2015