Belesimul a sarokba-135 fokos zuhanykabin

135 fokos sarok zuhanykabin A fürdőszoba a lakás méltatlanul alábecsült helyisége, pedig ha belegondolunk sokszor többet használjuk, mint bármely más szobát. 

135 fokos sarok zuhanykabin

135 fokos sarok zuhanykabin

A fürdőszoba a lakás méltatlanul alábecsült helyisége, pedig ha belegondolunk sokszor többet használjuk, mint bármely más szobát. Ébredés után legtöbbször oda megyünk elsőként, és lefekvés előtt is ott vagyunk utoljára. Nem csupán az alapvető higiéniai szükségleteket, de a szépségápolással kapcsolatos teendőket is ott végezzük el. Sőt a takarítással, házimunkával kapcsolatban sem a pincébe megyünk. :)

Mégis a fürdőszobák többsége kicsi, sötét és ebből adódóan zsúfolt is. Sokszor még egy kis alapterületű zuhanykabin elhelyezése is gondot okoz. Minden sarkot ki kell használni, a cél érdekében. Ha kevés a hely, kétségkívül a sarokba épített zuhanykabin a legtakarékosabb megoldás. A 2 db fix üveg mellett kényelmesen elfér a mosdó és a mosógép is. Viszont az ajtónyílás méretére mindenképpen figyelni kell, akkora helyet muszáj szabadon hagyni!

A kialakítás variálható: az üvegek lehetnek aszimmetrikusak is, az ajtó sem törvényszerű, hogy középen helyezkedjen el.

Egyedül a 135 fokos szöget kell feltétlenül megtartani, mert a vízzárás és az illeszkedés csak így lesz megfelelő. Ha épített padkát szeretnénk, hívjuk fel rá a szakember figyelmét, zuhanytálca esetén ez egyszerűbb, csak követni kell a kialakítását.

Ami elhagyhatatlan, az a felső csőmerevítés, anélkül az üveg instabil lesz és mozogni fog.

Mint minden kabinunk, ez is 8 mm vastag, edzett, biztonsági üvegből készült, keret nélküli kivitelben. Az üveg átlátszó, a szerelvények fényes króm felületűek.