Kétszárnyú zuhanyajtó

Kétszárnyú zuhanyajtót telepítettünk egy újonnan felújított fürdőszobába. 

Az ügyfél a megkereséskor jelezte, hogy fürdőszobája felújtás alatt áll, és a végleges méretek kialakulása után tudja csak pontosan megmondani, hogy milyen zuhanyajtó-megoldásra lenne szüksége. 

Két hónappal a végleges beépítés előtt az ügyfél a weboldalunkon lévő ajánlatkérő programon keresztül jelezte, hogy egy 86x190 cm méretű, savmart üvegből készült zuhanyajtóra szeretne ajánlatot kérni. Nem volt biztos benne, hogy teljesen savmart üveget válasszon-e, ezért felajánlottuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol nemcsak megtekintheti a választható üvegek különböző típusait, de mi magunk is tudunk segíteni a döntésben. 

Egy hónap elteltével jelezte, hogy a fürdőszoba felújítása véget ért, így a végleges méretek is kialakultak, ami szükséges volt a zuhanyajtó telepítésének megtervezéséhez. 

Az általunk tett felmérés után véglegesítettük az eredeti elképzelést, így egy kétrészes zuhanyajtót készítettünk, 8 mm vastag, edzett biztonsági üvegből, teljesen savmart verzióban. Az üvegtáblákat fele-fele arányban kettéválasztottuk, és szálcsiszolt szerelvényekkel láttuk el. A felmérés során nem határoztuk meg, hogy ajtók kifelé vagy befelé nyíljanak, ugyanis az irányt az ajtón lévő mágneses záródás határozza meg: a zsanéroknak köszönhetően az ajtók mindkét irányban nyithatók. 

A5 típusú kétszarnyas zuhanykabin telepítésére esett a választás. Az ügyfél a fürdő méreteihez terveztett helytakarékos, rövid ajtószárnyakat kért, amelyeket a falburkolati magassághoz méreteztünk.


a5_egyedi_edzett_uveg_zuhanykabin_8_mm_savmart_1_h800_dualglass


a5_egyedi_edzett_uveg_zuhanykabin_8_mm_savmart_6_h800_dualglass