Járható üveg

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a járófelületbe beépített üveg.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a járófelületbe beépített üveg. Főleg tetőtereknél nem mindennapi látvány, de földszinten is szépen mutat. Sokféleképpen dekorálhatjuk, akár homokfújással, fóliázással is. Bátrabbak anyagában színezett parsol üvegből.

Rögzíthetjük fém vagy fakeretbe is, otthonunk stílusától függően. A fogadószerkezet előkészítésénél, tervezésénél már érdemes kollegánkkal egyeztetni a kialakításokat illetően. A pontos gyártási méretet a tartószerkezet elkészülte után lehet felmérni. Beépítéskor az üveg alá gumi párnát (fektető gumi) teszünk, a parketta és az üveg közé réskitöltő szivacsot, majd körbe szilikonozzuk, így biztosan nem mozdul el.

Járható üveg

Járható üveg

A viszonylag nagy méret miatt (190 x 170 cm) két egyenlő részre osztottuk az üveget. Ezen a képen 8+8+8 mm vastag, laminált üvegből készült a födém, nagyobb méret esetén már a 10+10+10 mm vastagság kell.

Az anyagvastagság a méretektől függ, 100 cm szélességig 8+8+8 mm vastagságú üveget javaslunk. Az ennél szélesebb üveg már 10+10+10 mm vastagságot igényel. Extra nagy méret esetén javasolt több részre megosztani, az üveg súlya miatt.

 


Járható üvegekkel valóban különlegessé varázsolhatja otthonát! 

jarhato-uvegek-dualglassSokaknak fontos otthonuk kialakításakor, hogy minél egyedibb megoldásokat részesítsenek előnyben, így változatosabbá, különlegesebbé tehetik ingatlanjukat. Szerencsére manapság ezzel kapcsolatban többféle opció is rendelkezésre áll, így nem nehéz alkalmazkodni az igényekhez. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szinte bármilyen alternatívára nyitott, ajánljuk figyelmébe a járható üvegeket!

járható üvegekkel nem lesz nehéz látványossá, különlegessé varázsolni otthonát. Ez a megoldás olyan érzetet vált ki az emberből, mintha folyamatosan lebegne a térben. Az anyagok a légies megjelenésük ellenére nagyon masszívak és biztonságosak, így nem kell aggódnia a balesetek miatt. Emeletes házaknál, galériás lakásoknál kifejezetten előnyösek. Az üvegek hosszú éveken át gondoskodnak a kiemelkedő esztétikai élményről otthonában.

Legyen Ön is formabontó, válasszon különleges megoldásokat ingatlanjába! Ha Ön is szeretné megtapasztalni a járható üvegek előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és rendelje meg az alapanyagokat!