A dekorüveg használata napjainkban

A dekorüveg használható falak, bútorlapok díszítésére egyaránt, a szivárvány minden színében, RAL színskála szerint kiválasztva.

A dekorüveg használható falak, bútorlapok díszítésére egyaránt, a szivárvány minden színében, RAL színskála szerint kiválasztva. Konyhában kiváló a csempe kiváltására, hőforrások közelében edzett üveg kerül kivitelezésre. Dekorüvegként leggyakrabban a LACOBEL üvegcsaládot alkalmazzuk, melyek 4 mm vastagságban állnak rendelkezésre.

A Lacobel üvegek általában 4 vagy 6 mm vastagságban készülnek float üvegből. ( egyik oldalát festékkel majd lakk réteggel látják el, ez garantálja az ellenállást a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben )

Előnyei:

– BIZTONSÁGOS (edzett színes üveg, vagy fóliázott üveg)

– Könnyen tisztítható (nincs fuga)

– Meglévő csempére is felszerelhető

– A szivárvány bármely színében elkészíthető (RAL színskála szerint)

A színes, fényes felületek nem csupán esztétikus látványt nyújtanak, de optikailag növelik a teret és a megfelelő világítással csillogó és életteli helyiségeket alkothatunk általuk otthonunkban. A dekorüveg gyártása előtt helyszíni felmérést végzünk, ezután kerül gyártásra az üveg. Amennyiben szeretné otthonát egyedivé varázsolni, keressen minket elérhetőségeinken és kérje ingyenes árajánlatunkat.