Előzze meg a baleseteket mobil üvegfallal!

A fürdőszoba mindennapos használatnak van kitéve az otthonokban, de fitnesz termek, uszodák, kollégiumok esetén még gyakoribb igénybevétellel számolhatunk.

A fürdőszoba mindennapos használatnak van kitéve az otthonokban, de fitnesz termek, uszodák, kollégiumok esetén még gyakoribb igénybevétellel számolhatunk. Ahol sok ember fordul meg, ott nagyobb a balesetveszély is.

A csúszós felületek, a kifröccsenő víz, az állandó pára mind olyan veszélyforrás, ami minden fürdőszoba használó testi épségét fenyegeti. Az állandó óvatosság mellett a praktikus fürdőszoba bútorokkal, kiegészítőkkel is gondoskodhatunk arról, hogy minimalizáljuk a balesetek kockázatát. Az egyik ilyen megoldás a mobil üvegfal.

Miért jelent a mobil üvegfal jobb megoldást a hagyományos zuhanyfülkével szemben? A mobil üvegfal eltolható, így ahelyett, hogy kifelé nyílna és fölösleges helyet foglalna, a zuhanykabin oldalához simul. Ez nem csupán helytakarékos, de biztonságosabb is. Az ajtóról a víz nem csöpög a padlóra, nem akadályoz a mozgásban és nem kell miatta rendszeresen padlót törölni.

Cserélje le a hagyományos zuhanykabin ajtaját a biztonságosabb és jobb mobil üvegfalra, ha nem szeretne fölöslegesen idegeskedni mások épségéért!