A dekorüveg használata napjainkban

A dekorüveg használata napjainkban

2017-01-16

A dekorüveg használható falak, bútorlapok díszítésére egyaránt, a szivárvány minden színében, RAL színskála szerint kiválasztva. Konyhában kiváló a csempe kiváltására, hőforrások közelében edzett üveg kerül kivitelezésre. Dekorüvegként leggyakrabban  a LACOBEL üvegcsaládot alkalmazzuk, melyek 4 mm vastagságban állnak rendelkezésre.

A Lacobel üvegek általában 4 vagy 6 mm vastagságban készülnek float üvegből. ( egyik oldalát festékkel majd lakk réteggel látják el, ez garantálja az ellenállást a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben )

Előnyei:
– BIZTONSÁGOS (edzett színes üveg, vagy fóliázott üveg)
– Könnyen tisztítható (nincs fuga)
– Meglévő csempére is felszerelhető
– A szivárvány bármely színében elkészíthető (RAL színskála szerint)

A színes, fényes felületek nem csupán esztétikus látványt nyújtanak, de optikailag növelik a teret és a megfelelő világítással csillogó és életteli helyiségeket alkothatunk általuk otthonunkban. A dekorüveg gyártása előtt helyszíni felmérést végzünk, ezután kerül gyártásra az üveg. Amennyiben szeretné otthonát egyedivé varázsolni, keressen minket elérhetőségeinken és kérje ingyenes árajánlatunkat.

 

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A