Egyedi szauna üveg ajtó gyártás: válasszon esztétikus megoldást!

A szaunák óriási népszerűségnek örvendenek, egyre több háztartásban jelennek meg, hiszen fontos szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben. Ahhoz, hogy az emberek megtapasztalhassák a berendezések előnyeit, kiemelt figyelmet kell fordítani elemeik legyártására. Nem lehet a véletlenre bízni például a szauna ajtók előállítását sem, mert színvonalas nyílászárók mellett nem szökhet ki a meleg a berendezésből. Amennyiben Ön is szeretne telepíttetni szaunát otthonába, és megbízható cégre bízná az ajtók gyártását, forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebben

Egyedi üvegbútorok gyártása kapcsán előttünk nincs akadály!

A modern építészetben nagy szerepe van az üvegnek. A nagy üvegfelületeket már régóta szívesen használják a homlokzatokhoz, azonban az anyag nagyon sokoldalú, ennek köszönhetően már szinte mindenhol találkozhatunk vele.

Bővebben

Vállaljuk szaunák gyártását egyedi igények alapján!

Napjainkban virágkorukat élik az otthoni fürdőszobában használható, igazi wellness élményt nyújtó berendezések. 

Bővebben

Üveg nyílóajtó: ha több fényre van szükség

Szeretné, ha az otthonában nem zárná el a fény útját egyetlen ajtó sem, de azért a helyiségek elválasztása megoldható lenne? Vannak helyiségek, ahol az üveg nyílóajtó nem szerencsés választás, ám a legtöbb esetben az átlátszó, vagy áttetsző ajtók tökéletes megoldást nyújtanak arra a problémára, hogy minél több természetes fény jusson az összes szobába.

Bővebben

100 Wattos Philps csarnokvilágító led lámpa

Philips Led lámpa Akció 100 W Bruttó 38.900,-

Bővebben

Miért válasszon üvegkorlátot a lépcső mellé?

Lépcsőszerkezetek esetében manapság számos korláttípusból választhatnak a vásárlók, melyek közül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő változat az üvegkorlát, hiszen ez mind küllemében, mind szerkezetében rengeteg előnyt tartogat.

Bővebben

Légies, mégis masszív: fémoszlopos üvegkorlát

Természetes, hogy az ingatlantulajdonosok többsége nemcsak funkcióbéli előnyöket vesz figyelembe egy-egy kialakítás esetében, hanem azt is, hogy az adott helyiségben tökéletes és esztétikus összkép alakulhasson ki. Szerencsére ehhez manapság számos megoldás létezik, melyekkel érdemes élni. Amennyiben lépcsőszerkezethez ízléses korlátot keres, fedezze fel üvegkorlát kínálatunkat!

Bővebben

Nem találja az ideális zuhanykabint? Mi tudjuk a megoldást!

A vásárlók képesek igen hosszú időt eltölteni azzal, hogy megtalálják a számukra tökéletes terméket, különösen, ha lakberendezésről van szó

Bővebben

Otthonos megjelenés és praktikum: A sarok zuhanykabinok

A sarkokban elhelyezett bútorok és berendezések elsődleges szerepe ugyanaz, mégpedig a helytakarékosság. 

Bővebben

A maximális komfort titka: Egyedi zuhanykabin

A zuhanyzásnak számtalan előnye van, mint azt tudjuk. Gyors, költséghatékony, és a zuhanykabin kialakításából adódóan helytakarékos is.

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A