Egyedi üveg kádparavánok

Egyedi üveg kádparavánok

2014-07-07

A tisztálkodási szokások napjainkban igen eltérőek lehetnek, hiszen mindenki otthona speciális adottságainak, valamint egyéni igényeinek megfelelően alakítja ki fürdőszobáját. A különböző kialakítású kádak igen népszerűek, mivel zuhanyzási és komfortos fürdési lehetőséget is kínálnak a tulajdonosok számára, azonban mivel elsősorban nem zuhanyzási funkcióra tervezték a berendezést, ezért érdemes a megfelelő körülményeket megteremteni ehhez.

Az üveg kádparavánok modern és esztétikus lehetőséget kínálnak fürdőszobánk tisztán tartása, megelőzik a vizesedést és penészedést, elősegítik a többfunkciós használatot, valamint számos egyéb előnnyel rendelkeznek:

• Új és meglévő kádakra könnyedén felszerelhetőek.
• Megóvják fürdőszobánk padlóját.
• Könnyedén tisztítható felületűek, amely nem igényel speciális eljárást és szereket.
• A fürdőszoba méretei maximálisan kihasználhatóak a segítségével, a többfunkciós kádnak köszönhetően.
• Különböző esztétikus kivitelben elérhetőek, melynek köszönhetően mindenki megtalálja a számára ideális darabot, amely illeszkedik az enteriőrhöz.

Minőségi és dekoratív üveg kádparavánokért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A