Egyedi zuhanykabin generációkon át

Egyedi zuhanykabin generációkon át

2017-11-14

Érdemes a zuhanykabinokat is számításba venni, amikor azon vacillálunk, hogy milyen módot válasszunk a fürdéshez. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha olyan fürdő kialakítására van szükség, amit több generáció tagjai használnak. Ilyen esetben fontos a praktikum és természetesen a biztonság is.

Egyedi zuhanykabinok kialakításával gondoskodhatunk arról, hogy gyerekek, felnőttek és idősek is teljes körű komfortot és biztonságot nyújtó zuhanykabint tudjanak használni minden nap! Egy egyedi zuhanykabin megterveztetésénél meghatározhatjuk a zuhanykabin méretét és formáját, választhatunk a belépést megkönnyítő kivitelezést, ami a gyerekek és idősek biztonságát szolgálja. A zuhanykabin ajtajának típusa sem mindegy, hiszen ez is hatással van arra, hogy a zuhanykabin mennyire praktikus és biztonságos. Például az osztott felületű ajtók nem foglalnak sok helyet, nem akadályoznak, mert az oldalfalak mellé gördülnek, nem pedig a térbe nyílnak.

Egyedi zuhanykabint szeretne? Tanácsokért és megvalósításért forduljon hozzánk bizalommal!

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A