Egyedi zuhanykabin kádra ültetve.

Egyedi zuhanykabin kádra ültetve.

2018-09-13

Egyedi zuhanykabin készíthető, akár kádra ültetve, vagy parapet falas csatlakozással is. Ebben az esetben, hogy az ajtó záródását megoldjuk, a parapet üvegre merőlegesen, egy kis fix üveget helyezünk el, amit kb. 1 cm-re nagyobbra hagyunk a parapet szélétől, hogy a mágnes könnyedén felhelyezhető legyen, és ezáltal a mágneses záródás biztonságosan megoldható. Referenciánk esetében, mivel az ajtó az épített falról nyílik és az a teherviselő, a felső kimerevítés az üveg tetején elhagyható, ezáltal egy minimál stílusú zuhanykabint kapunk, melyben minden zuhanyzás üde felfrissülést nyújt.


 

Kompromisszum nélkül kis fürdőszobában is: kádra ültetett zuhanykabin

Családon belül is sokszor eltérnek az igények a tisztálkodással kapcsolatban. Van, aki ragaszkodik hozzá, hogy egy forró kád vízben pihenhessen, van, aki pedig a zuhanyzás frissítő hatásáról nem szeretne lemondani. A gond akkor keletezik, amikor egyik fél sem hajlandó kompromisszumra, a fürdőszoba pedig kicsi. Ilyenkor a megoldás a kádra ültetett zuhanykabin!

A kádra ültetett zuhanykabinnal sokszor éppen elég helyet spórolhatunk ahhoz, hogy mindenki a neki tetsző tisztálkodási formát választhassa. Sokszor csak néhány centi hiányzik ahhoz, hogy a kád mellé beférjen még egy zuhanyfülke is, vagy pedig csak olyan picit tudnánk elhelyezni, aminek már nincs értelme. Ilyenkor a kád rövidebbik oldalát kihasználva nyerünk annyi helyet, hogy minden kényelmesen elférjen. A kádra ültetett zuhanykabin nem rendelkezik hátránnyal hagyományos társaihoz képest, praktikus és dekoratív megoldás.

Ha szeretne többet megtudni a lehetőségekről, és érdeklődne a kádra ültetett zuhanykabinnal kapcsolatban, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal!

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A