Fix üvegről nyíló zuhanyajtó

Fix üvegről nyíló zuhanyajtó

2017-02-06

A zuhanyajtó ( fix üvegről nyíló zuhanyajtó ) két fal közé a legegyszerűbb megoldás.

Javasolt szélesség 60-90 cm, ha ennél nagyobb,  az üveget meg kell osztani egy fix üvegre és egy ajtóra, ezzel elkerüljük a zsanérok túlterhelését.

Fix üvegről nyíló zuhanyajtó

Fix üvegről nyíló zuhanyajtó

A fix üvegnek minimum 20 cm szélesség javasolt, az ajtónak kb. 55-60 cm.

A fix üvegről nyíló zuhanyajtónál az ajtó a fix elemhez rögzített két darab pántról nyílik, mely rozsdamentes, fényes vagy szálcsiszolt felülettel rendelkezik.

Az üveg 8 mm vastag, keret nélküli edzett üveg, átlátszó, savmart vagy homokfújt kivitelben, ezen felül számtalan színben választható színes üveg, mellyel egyedivé tehetjük zuhanyajtónk üvegfelületét.

Az ajtó a falhoz alapesetben PVC profillal záródik, külön kérésre mágneses vízzáró profilt szerelünk fel, mellyel biztosított a tökéletes vízzárás.

Amennyiben eltekintünk a zuhanytálca használatától, érdemes odafigyelnünk, hogy a burkolóanyag lejtést biztosítson a lefolyónyíláshoz.

Ne feledkezzünk meg a vízlepergető felületkezelésről sem, mely üvegfelületünknek vízkőmentes ragyogást biztosít,  ezáltal garantálja a higiénikus tisztíthatóságot.

Egyedi zuhanykabinjaink minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek, ez az üvegfajta gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.

Kérje ingyenes árajánlatunkat egyedileg készített zuhanyajtóra, zuhanykabinra, zuhanyfalra, kádparavánra vagy keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A