- DualGlass -

ALDI bevásárlókocsi tároló üvegezése

A Lurdy üzletház parkolójában található Aldi bevásárlókocsi tároló üvegezésére kérték fel csapatunkat. 

Bővebben

Luxclear Protect – Hogy zohanyzója csillógó maradjon!

Ha elege van az állandó vízkő foltokból az üvegen és szeretné, hogy a fürdőszobája gyönyörű csillógó maradjon, akkor vállassza a Luxclear Protect üveget, jövőbeli zuhyankabinjához!

Bővebben

Különleges üvegek: engedje szabadjára a fantáziáját!

Különleges üvegeinkkel ügyfeleink bátran szabadjára engedhetik fantáziájukat. Ismerkedjen meg a lehetőségekkel, igényes megoldásokat kínálunk!

Bővebben

Egyedi üvegbútorok gyártása egyedi igények szerint!

Ha az üvegbútorok kerülnek szóba, a legtöbben az üvegpolcokra, illetve az üveg asztallappal ellátott étkező- és dohányzóasztalokra asszociálnak, holott nem csupán erről lehet szó. Egy egyedi üvegbútor gyakorlatilag olyan lehet, amilyennek a megrendelő megálmodja, csupán a megfelelő szolgáltatóhoz kell fordulnia a megvalósításért.

Bővebben

Térelválasztó üvegfal vendéglátó helyek számára

Bár a veszélyhelyzetnek lassan vége, de a járvánnyal kapcsolatos intézkedések még fennállnak, és speciális eszközökre van szükség bizonyos tevékenységek esetében.

Bővebben

Elkészült a siófoki autómosó

Munkánk végeredménye egy siófoki automosóban.

Bővebben

Siófoki autómosóba térelválasztó üvegfalat építettünk

Két oszlop közé szereltünk 10mm-es átlátszó edzett üveget, szálcsiszolt vonalmegfogásos szorítóprofilos rögzítéssel. Feladata szerint térelválasztó, az autómosás során felhasznált vizet pedig adott területen belül tartja.

Bővebben

Üvegpolc az otthonunk dísze

Megvilágított üvegpolccal kiemelhetjük otthonunk egy adott helyiségét. Ha van olyan hely ahol  több időt tartózkodunk, lélekmelengetővé varázsolhatjuk ezzel a rendkívüli megoldásssal.

Bővebben

Üvegfalba épített vízesés

Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum idei fejlesztéseként avatták fel ezt a látványos vízeséssel kombinált üvegfalat a bejárat előtt.

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A