Látványos üzlet: több vásárló

Látványos üzlet: több vásárló

2015-11-04

A  barátságos környezet épp úgy csalogatja a vevőket, ügyfeleket, mint az elegancia és modern látványvilág. Üvegfalak segítségével mindezt egyben megkaphatja!

Az üvegfalak mind a kicsi, mind a kifejezetten nagy helyiségek tekintetében jelentős pozitívumokkal bírnak. Ha az üzlethelyiség viszonylag apró, mégis térelválasztásra van szükség, akkor ideális megoldás, hiszen falként funkcionál, azonban mégsem okoz a látvány tekintetében területcsökkenést. Ezzel szemben, amikor nagy területű helyiségben használunk üvegfalat a terek metszésére, akkor meg van az előnye, hogy a dolgozók, betérők teljesen átlátják, hogy mi zajlik körülöttük - viszont a zajok és a hőmérséklet mégis egyedileg szabályozható a különböző területeken.

Praktikus funkciói mellett az üvegfal az üzlethelyiség dísze, látványos megoldás, amely vonzza a tekintetet, a rajta elhelyezett céglogó pedig sokkal jobban érvényesül, mintha egy szimpla falra erősített megoldást választottunk volna.

Válassza Ön is a legkorszerűbb megoldást üzletébe, irodájába, és elképzeléseivel bátran keresse fel munkatársainkat!

 

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A