Miért érdemes üvegtolóajtót választani?

Miért érdemes üvegtolóajtót választani?

2015-11-16

Az üvegtolóajtó rengeteg előnnyel bír, hiszen praktikus és egyben látvány szempontjából is kiváló választás. Hogy miért?

Maga az üvegtolóajtó már a kialakítása miatt is olyan darab, amivel rengeteg helyet spórolhat, hiszen nincs szükség arra, hogy kitárja, mint egy hagyományos ajtót, hanem a fal síkján mozgathatja. Ez olyan helyeken, ahol eleve kisebb a mozgástér, nagyon előnyös, de tágas területen is hasznos lehet, hiszen sokkal esztétikusabb látvány, mint egy sarkig nyitott ajtó.

Ezen felül éppen a szűkebb helyeken lehet nagyon jól kihasználni az üvegtolóajtó azon tulajdonságát, hogy fényáteresztő. Sokat számíthat egy kisebb lakásban, hogy mennyi fény jut a helyiségekbe, mert nem csak a látványt határozza meg, hanem azt is, hogy mennyire költséges a világítás, milyen a hangulat.

Az üvegtolóajtó beszerelése nem jár sok gonddal, egyszerűen kivitelezhető. Szeretné Ön is egy ilyen korszerű és stílusos nyílászáróval kiegészíteni otthonát? Akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megvalósítjuk!

üvegtolóajtó

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A