Nagy fürdőszoba kád nélkül?

Nagy fürdőszoba kád nélkül?

2016-12-06

Akinek óriási fürdőszobája van, megvan az a kiváltsága, hogy úgy dönt, ahogyan szeretne: kád vagy zuhanykabin kerüljön a helyiségbe, esetleg mindkettő? Vannak, akik nem engednek a mértéktelenség csábításának, és a nagyobb méretű fürdőszobába is a takarékosság szempontja alapján választanak berendezést.

Kerülhetne a sarokba egy impozáns sarokkád vagy egy stílusos, design elemként szabadon álló kád a helyiségbe, de a zuhanykabin sem elképzelhetetlen! Aki egyszerűen jobban szereti a zuhanyzás tevékenységét, hiszen gyorsabb, egyszerűbb, annak érdemes ezt a megoldást választania. A kabin azért is előnyös, mert meghagyja a tágas teret a fürdőszobában, így sokkal letisztultabb, modernebb hatást kelt. Végül a zuhanykabint választását az esztétikai megfontolásokon és a személyes szokásokon túl az energiatakarékos szemléletmód is indokolhatja.

Nagy fürdőszobába is válasszon zuhanykabint! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit, munkatársaink mindenben segítenek Önnek!

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A