Nem találja az ideális zuhanykabint? Mi tudjuk a megoldást!

Nem találja az ideális zuhanykabint? Mi tudjuk a megoldást!

2017-10-10

A vásárlók képesek igen hosszú időt eltölteni azzal, hogy megtalálják a számukra tökéletes terméket, különösen, ha lakberendezésről van szó. Nincs ez másképp a zuhanykabinokkal sem, melyek terén érthető, hogy a vevők az ideális terméket keresik, hiszen a vizesblokkok berendezéseit hosszadalmas és nehéz cserélni. Ha még mindig nem találja álmai zuhanykabinját, és e téren nem szeretne kompromisszumot kötni, gyárttassa le egyedi igényei szerint a terméket!

Egyedi zuhanykabinjainkkal garantáljuk, hogy elégedett lesz, hiszen csakis a megrendelői kéréseket vesszük figyelembe a tervezéskor és a kialakításkor, így nem fordulhat elő az, hogy kellemetlen meglepetések érik a kész produktummal kapcsolatban. Az egyedi zuhanykabinokkal kompromisszumot sem kell kötni, mert fürdőszobája adottságaihoz mérten alakíttathatja, így nem kell további átépítéseket végezni a helyiségben annak érdekében, hogy a berendezés elférjen a helyére.

Éljen az egyedi zuhanykabinok lehetőségével, bízza ránk a megvalósítást!

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A