Szép Házak Magazin: Egy formabontó ház

Szép Házak Magazin: Egy formabontó ház

2012-07-20

Kedvenc építészünk, lakberendezőnk és színszakértőnk – Hujber-Nagy Aletta – saját lakásában sikerült a szaktudásunk legjavát felhasználni:

Üveghíd: három rétegű (3 x 10 mm) üvegből alakítottunk ki járható üvegfelületet, melynek alátámasztásáról 2 db acélgerenda gondoskodik.

Üvegkorlát: a járható üveghez az üvegkorlátot csak speciális ragasztással tudtuk rögzíteni. A rugalmas rögzítést rozsdamentes profillal takartuk el. A korlát stabilitását a felső fém markolat biztosítja.

Fürdőszobai tükör: az óriási kerek tükröt a mosdón lévő minta díszíti. A mintát homokfúvással készítettük a tükör szélén.

A zuhanyfal: anyaga alacsony vastartalmú üveg (pl. Low-iron, Opti-white, Extra clear, stb.), így a hófehér fürdőszobai elemeket nem „csúfítja” el a az üveg vastartalmából adódó „zöldes” árnyalat.

A festett üvegfalnál és az üvegajtónál is hasonlóan tiszta (vasmentes) üvegre festettünk fehér színt. Ezáltal nem zavartuk meg a fehér felületek és kék csempe harmóniáját.

További fotókért és ötletekért látogasson el a HNA Design Studio honlapjára!

Az eredeti cikket letöltheti ezen a LINKEN.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A