- DualGlass -

Beltéri nagy tolóajtó, savmart üvegből

2020. júliusában ügyfelünk Balatonalmádiban épülő családi házába kért tőlünk árajánlatot, egy nagy méretű, fal előtt eltolható, egyszárnyú üveg tolóajtó elkészítésére. 

Bővebben

Romániai üveg tolóajtó

A rendelkezésre álló helyek maximális kihasználása érdekében egyre elterjedtebbé és népszerűbbé váltak az egymásba tolható üvegajtók.

Bővebben

Nyíló üvegajtó egyedi szempontok alapján

nyíló üvegajtó egyedi gyártásban is készülhet, akár az Ön fürdőszobájába is! A zuhanykabinokból szinte már minden fürdőszobában találunk egyet-egyet. Az ilyen típusú szaniterek azért olyan elterjedtek, mert helytakarékosak. 

Bővebben

Toló üvegajtó: stílusos megoldás a térelválasztáshoz!

A térelválasztással kapcsolatban manapság többféle megoldás is elérhető az ügyfelek számára. Sokaknak fontos, hogy olyan alternatívát találjanak a választékban, ami nem csupán praktikus, hanem stílusos, látványos is. Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak, és kedveli az egyedi lakberendezési megoldásokat, ajánljuk figyelmébe a toló üvegajtókat!

Bővebben

A beltéri tolóajtó

A beltéri tolóajtó csak felül függesztett, mely elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a hely szűkössége nem teszi lehetővé az ajtó nyitását. Alul minimum 4-5 mm-es rés található, az ajtó súlyát  a felül található […]

Bővebben

A beltéri tolóajtó

A beltéri tolóajtó csak felül függesztett, mely elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a hely szűkössége nem teszi lehetővé az ajtó nyitását. 

Bővebben

Az üveg tolóajtós zuhanykabin előnyei!

Miért érdemes üveg tolóajtós zuhanykabint választani? 

Bővebben

A beltéri tolóajtó

A beltéri tolóajtó egy rendkívül helytakarékos megoldás, alkalmazásával egyszerűen tudunk egymástól tereket elválasztani.

Bővebben

Az üveg tolóajtó

Az üveg tolóajtó rengeteg előnnyel bír, hiszen praktikus és egyben látvány szempontjából is kiváló választás. 

Bővebben

Térelválasztó tolóajtó

Az üveg sokszínű felhasználhatóságáról már rengeteg blog bejegyzés született. 

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A