Vállaljuk szaunák gyártását egyedi igények alapján!

Vállaljuk szaunák gyártását egyedi igények alapján!

2020-02-14

Napjainkban virágkorukat élik az otthoni fürdőszobában használható, igazi wellness élményt nyújtó berendezések. Ma már egyáltalán nem ritkaság, ha egy lakásban masszázskád található, de népszerűek a masszírozós zuhanypanelek, sőt, lehetőség van akár egy otthoni szauna kiépítésére is. Cégünk régóta foglalkozik szaunák gyártásával, ha ezzel kapcsolatban keresgél, akkor a legjobb helyen jár! 

A szauna gyártását egyedi igények alapján is vállaljuk, ezért nem kell lemondania róla akkor sem, ha csak kisebb vagy speciális adottságokkal rendelkező terület áll rendelkezésre. A szaunázás nem csak nagyon kellemes tud lenni, hanem az egészségre is jó hatással van, hiszen az izzadás közben a szervezet méregtelenít, ráadásul pozitívan hat a vérkeringésre és erősíti az immunrendszert is. Tökéletes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után. 

Ha Ön is vágyik egy saját szaunára, bátran keressen fel minket! Cégünk kedvező áron vállalja a szauna gyártását egyedi igények alapján. Megtervezzük és megépítjük Önnek az otthoni wellness központját! 

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A