Zuhanyfal légies, minimalista stílus

Zuhanyfal légies, minimalista stílus

2019-02-01
Méretét az egyedi igényekhez igazítjuk, rögzítése pontmegfogással továbbá ha szükséges felső merevítéssel történik.

Semmiféle vízzáró profil nem kerül felhasználásra, egyedülálló stílusát ennek is köszönheti. A zuhanyfal teljes fixálása után vízszintesen és függőlegesen teljesen átlátszó szilikonnal tömítjük, így megakadályozva a víz kifolyását.

120cm szélességet meg nem haladó zuhanyfalnál a belépőnél minimális víz kifolyása előfordulhat, de a későbbiek folyamán ha rögzítés is engedi utólag ajtóval vagy akár fix+ajtóval is pótolható ezáltal elkerülve a minimális víz kifolyását is, vagy akár fix elemekkel is bővíthető.

Több előnye is van a hagyományos zuhanykabinokkal szemben, ami miatt – ha a fürdőszoba mérete és kialakítása engedi – ez az egyik legjobb választás!

A zuhanyfal légiesen könnyed megjelenésű, mivel teljesen átlátszó, a fény és tér elosztása kitűnő. A rögzítése alig látható, így ez sem zavar bele a látványba, ami által a zuhanyfal minden praktikus tulajdonságát ki lehet használni, de hátrányok nélkül! Mivel ajtaja nincs, így annak mozgatására nem kell figyelmet fordítani, tehát helyre sem lesz szüksége. Mindebből adódóan a víz utat találhat a fürdőszobába.

Rendelhető egy, kettő vagy háromrészes változatban is, ez csak a megrendelő ízlésén és elképzelésein múlik. Ha a zuhanyfalat választja, mindenképp egy elegáns és praktikus fürdőszoba berendezéssel lesz gazdagabb.
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A