- DualGlass -

Beltéri nagy tolóajtó, savmart üvegből

2020. júliusában ügyfelünk Balatonalmádiban épülő családi házába kért tőlünk árajánlatot, egy nagy méretű, fal előtt eltolható, egyszárnyú üveg tolóajtó elkészítésére. 

Bővebben

Az Agrosz Rendezvényközpont zuhanykabinjai

2019-ben keresett meg minket a Szegletkő General Kft, a kisapátiban található Agrosz rendezvényközpont egyedi zuhanykabinjainak elkészítése kapcsán. 

Bővebben

Lépcső melletti pontmegfogásos üvegkorlát

Megrendelőnktől a megkeresés február közepén érkezett egy modern megjelenésű üvegkorlát legyártására és telepítésére. 

Bővebben

Fekete, belapozható kádparaván és zuhanykabin

Ügyfelünk ajánlatkérése 2022. márciusában egy fekete, matt fémelemekből álló, kétrészes, belapozható kád- és zuhanyparaván elkészítésére és beépítésére érkezett.

Bővebben

Egyedi, befelé nyíló sarok zuhanykabin

Egyedi, befelé nyíló sarok zuhanykabint telepítettünk.

Bővebben

Egyedi belapozható zuhanykabin

Egy csepeli panellakás kicsi fürdőszobájába készült ez a káprázatos, három részből álló, befelé lapozható ajtóval ellátott zuhanykabin.

Bővebben

Mala Garden harmadik ütem - üvegkorlátok

Kezünk munkája nem csak a Mala Garden Hotel gyönyörű belső tereiben fellelhető, hanem a külső üvegkorlátokon is, amelyek a látszat ellenére pontmegfogásos technikával készültek.

Bővebben

A József utcai apartmanház zuhanykabinjai

Ügyfelünk 2021. novemberében keresett meg minket az újépítésű lakópark 38 db zuhanykabinjának kivitelezésével kapcsolatban.

Bővebben

Egyedi 135fokos dupla ajtós zuhanykabin

A maximális helykihasználás szellemében készült el a képeken látható 135 fokos, négyrészes, átlátszó üveggel ellátott egyedi zuhanykabin, amelyet egy XVII. kerületi panellakás fürdőszobájába terveztünk és telepítettünk

Bővebben

Kádparaván arany szerelvényekkel

Nemrégiben két részből álló, edzett üvegből készített kádparavánt telepítettünk ügyfelünk részére. 

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A