Az Agrosz Rendezvényközpont zuhanykabinjai

Az Agrosz Rendezvényközpont zuhanykabinjai

2023-02-01

2019-ben keresett meg minket a Szegletkő General Kft, a kisapátiban található Agrosz rendezvényközpont egyedi zuhanykabinjainak elkészítése kapcsán. 

Összesen 17 szobába, és egy VIP lakosztályba kellett megterveznünk, elkészítenünk és telepítenünk az egyedi zuhanykabinokat. A kabinok a különféle szobák eltérő paramétereihez igazodva készültek. 

Készítettünk… 

  • … négyrészes sarok zuhanykabint, 2 fix és 2 belapozható ajtóval
  • … háromrészes zuhanyajtót, 1 fix és 2 belapoható ajtóval
  • … kétrészes zuhanyajtót, 1 fix és 1 nyíló ajtóval. 

A pontos felmérés elvégzését követően, a vállalkozói szerződés keretein belül a zuhanykabinokat ügyfeleink megrendelték. 

A beépítés esetében fontos volt, hogy a szokásosnál eltérő módon a felmérést végző kolléga is részese legyen a folyamatnak. Ez általában nem jellemző, hiszen a felmérést végző szakember által készített felmérőlap minden szükséges adatot tartalmaz ahhoz, hogy a beépítés megvalósulhasson. Ebben az esetben viszont a belapozható kialakítások, illetve a több egyforma, de méretében eltérő kabin készítése miatt a felmérő szakértőnk is részt vett a telepítés folyamatában, hogy a helyszíni ismereteinek köszönhetően megkönnyíthesse és meggyorsíthassa a kabinok beépítését. 

belapozhato_nyilo_ajtos_zuhanykabin_egyedi_edzett_8_mm_uveggel_beepitessel_blaton_agrosz_rendezvenykozpont_dualglass_3

belapozhato_nyilo_ajtos_zuhanykabin_egyedi_edzett_8_mm_uveggel_beepitessel_blaton_agrosz_rendezvenykozpont_dualglass_6

belapozhato_nyilo_ajtos_zuhanykabin_egyedi_edzett_8_mm_uveggel_beepitessel_blaton_agrosz_rendezvenykozpont_dualglass_9

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A