- DualGlass -

Egyedi zuhanykabin kifelé nyíló ajtóval

Egy otthonfelújítási programban részt vett tököli családi ház fürdőszobájába készítettük el a képen látható egyedi zuhanykabint.

Bővebben

Sarok zuhanykabin arany szerelvényekkel

Megrendelőnk egy egyedi sarokzuhanykabin beépítésére kért tőlünk árajánlatot, csapatunk pedig a helyszíni felmérést követően látott neki a munkának. 

A képeken látható, hogy a fürdőszoba nyitott bejárati ajtaja igen közel van a zuhanykabinhoz, így a zuhanyzó méreteinek megállapításakor ezt a fontos részletet is figyelembe vettük. Megrendelőnk kérésének megfelelően az ajtó felőli üveg zuhanyfal egészen a plafonig ér. 


A zuhanykabin pontos méretei: 90,8 cm + 121,1 cm, amelyet kocka gombokkal, felső rögzítéssel és mágneses záródással láttunk el. A 90,8x228,2 cm-es fix üveg a plafonig ér fel. A jobbra nyíló ajtó szélessége 75 cm, a küszöb akril. Mivel a zuhanykabin felső rögzítését nem tudtuk a megszokott módon plafonig érő üveghez illeszteni, ezért 45 fokban csak a teherviselő kis fix üveget rögzítettük. 

Bővebben

Paksi zuhanykabin felújítása

 

 Visszatérő ügyfelünk fürdőszobájának felújításán legutóbb 2011-ben dolgoztunk, amikor is elvégeztük az A3-as típusú zuhanykabin telepítését, amelynek vízzáró cseréje most lett esedékes

 

Bővebben

Az Agrosz Rendezvényközpont zuhanykabinjai

2019-ben keresett meg minket a Szegletkő General Kft, a kisapátiban található Agrosz rendezvényközpont egyedi zuhanykabinjainak elkészítése kapcsán. 

Bővebben

Egyedi, befelé nyíló sarok zuhanykabin

Egyedi, befelé nyíló sarok zuhanykabint telepítettünk.

Bővebben

Egyedi belapozható zuhanykabin

Egy csepeli panellakás kicsi fürdőszobájába készült ez a káprázatos, három részből álló, befelé lapozható ajtóval ellátott zuhanykabin.

Bővebben

A József utcai apartmanház zuhanykabinjai

Ügyfelünk 2021. novemberében keresett meg minket az újépítésű lakópark 38 db zuhanykabinjának kivitelezésével kapcsolatban.

Bővebben

Egyedi zuhanykabin gyártás magas színvonalon!

Az egyedi zuhanykabin gyártás nem olyan szolgáltatás, amiért óriási összeget kellene fizetni.

Bővebben

Az egyedi zuhanykabin méretre gyártva szálláshelyek számára is megéri!

Az egyedi zuhanykabin a jobb helykihasználást és a stílust is meg tudja valósítani. 

Bővebben

Egyedi zuhanykabin Fóton

Keret nélküli három részes zuhanykabin Fóton, egyedi felmérést követően került beszerelésre a 8 mm vastag edzett üveg. 

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A