- DualGlass -

A pontmegfogásos üvegkorlát

A pontmegfogásos üvegkorlát  öntartó rögzítési módja az üveglapoknak, ami rendkívül elegáns megjelenítést biztosít, mivel nincsenek oszlopok, így nincs akadálya a fény beáramlásának. 

Bővebben

Az uvegkorlát

Üvegkorlátot kellett elkészítenünk egy budapesti villában, ahol az üveg az acél tartószerkezet funkcióját is kiváltja és korlátként is funkcionál. 

Bővebben

Fémszerkezetes falépcső

Fémszerkezetes falépcsős üvegkorlát, mely Seprős Szilárd lakatos mester tehetségét dicséri , amit decemberben adtunk át. 

Bővebben

Üveg előtetőt és üvegkorlátot építettünk

Egyedi rozsdamentes szerkezet és matt fóliás biztonsági üveg felhasználásával igazán egyedi üveg előtetőt és üvegkorlátot építettünk Budapesten.

Bővebben

üvegkorlát kültérben és beltérben

A számos korlát típus - acél, fa, vas - mellett új alternatívát ajánlunk a korlátok terén; ez az üvegkorlát.

Bővebben

Temesvár-üveglépcsö és üvegkorlát

Temesváron egy fogászati magánklinikán végeztünk belsőépítészeti üvegezési munkákat, többek között egy üveglépcsőt és beltéri ajtókat építettünk.

Bővebben

Tervezzünk korlátot üvegböl!

Általában a korlát kivitelezése az építkezés végére esik, amikor a rendelkezésre álló pénzügyi keret és a megrendelő türelme is fogyóban van. 

Bővebben

Kül- és beltéri üvegkorlát, Budapest

Budapest, luxusház, minimál stílus, üvegkorlát, ott a helyünk!

Bővebben

Beltéri üveg korlát

Ügyfeleink nagy hangsúlyt fektetnek a látványra, ezért is fordulnak hozzánk. 

Bővebben

Vapiano Westend-olasz design

A Vapiano étterem megkeresésére készítettünk egy mutatós korlátot az étterem teraszára, mely illik a hely kifinomult eleganciájához.

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A