- DualGlass -

Egyrészes zuhanyajtó, Dunakeszi

A képen látható egyrészes zuhanyajtót Dunakeszin építettük egy családi házban. A zuhanyajtó érdekessége, hogy mind a két falburkoláson a síkból kiálló csempebordűr van.

Bővebben

Sarok zuhanykabin belapozható ajtóval

Az A6-os típusú zuhanyajtóhoz hasonlóan ez a sarok zuhanykabin belapozható ajtóval készült, ugyanis helyhiány miatt (törölközőszárító, mosdó) nehezen lehetett volna megoldani egy "sima" ajtó kinyitását.

Bővebben

Alakos A2 zuhanyajtó, Monoszló

A zuhanykabin építésénél figyelembe kellett venni a bal oldalon lévő parapetfalat is, ezért a fix üveget alakosra kellett gyártanunk.

Bővebben

A2 zuhanyajtó, Monoszló

A zuhanykabin tervezésénél több dologra is figyelni kellett: a bal oldalon elhelyezett WC miatt fix üveg is csak bal oldalra kerülhetett, így az ajtót teljes 90 fokban ki lehet nyitni.

Bővebben

Belapozható zuhanyajtó

Ha kevés a helyünk, akár belapozható ajtó is megoldható.

Bővebben

Egyrészes zuhanyajtó, Budapest XVI. kerület

A zuhanykabin ajtaja két fal közé záródik PVC profillal a falon.

Bővebben

Egyrészes zuhanyajtó, Budapest VII.kerület, Dob utca

A Dob utcai társasház közös medencéje mellett úgy lett kialakítva a zuhanykabin, hogy felhasználtuk a már meglévő oszlopokat.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin, Budapest VII. kerület

A zuhanykabin méretezésekor a mosdó mélysége oly módon lett figyelembe véve, hogy az ajtó éppen kinyitható és nem ér bele a mosdó szélébe...

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin, Budapest

A zuhanykabin kialakításakor a fix üveget nem csak a fal oldalára, hanem a padkára is tudtuk rögzíteni, így további felső rögzítésre nem volt szükség.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin tetötérben, Budapest XI. kerület

Tetőtéri zuhanykabin ajtaja a tetőtér síkjának figyelembe vételével lett méretezve, úgy, hogy az ajtó teljes kinyitásakor (90 fokban) az ajtó felső éle nem ér bele a tetőbe.

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A