- DualGlass -

Kétrészes, szögben záródó zuhanykabin, Balatonalmádi

A zuhanykabin a már meglévő, egyedi méretű tálcára lett ráépítve.

Bővebben

Kétrészes zuhanykabin fix üvegröl nyíló ajtóval, Budapest, Dob utca

A zuhanykabin építésekor a falra ONIX féldrágakövet építettek, amelynek hátlapja teljesen kivilágítható.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin,Budapest VI. kerület, Nagymező utca

Olasz üzletember lakásának kialakításakor - az olasz tervező elvárásának megfelelően - "U" profilba rögzített fix üvegek közé záródott az ajtó...

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin, Dunaharaszti

160 cm szélességű zuhanykabin került kialakításra oly módon, hogy az ajtót tartó fix üveg méretezésekor figyelembe vettük a mosdó mélységét, így a zuhanykabin ajtót 90 fokban kitárva az nem ütközik a mosdó élének.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin, Mór

Tálcára épített zuhanykabin került kialakításra úgy, hogy az ajtót tartó fix üveg méretezésekor figyelembe vettük a bal oldalon lévő törölközőtartó, illetve a jobb oldalon elhelyezett WC mélységét.

Bővebben

Háromrészes tetötéri zuhanykabin, Kecskemét

A tetőtéri zuhanykabin méretezésekor tekintettel kellett lennünk a bal oldalon elhelyezett mosdóra, illetve a jobb oldali fix üveg tetőtéri áthatására, így az ajtó teteje vízszintes maradhatott.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin savmart üvegből, Siófok

A zuhanykabin tervezésekor a vevő kérésére a kabin bal oldala üvegtéglából került felépítésre, hogy az ablak felől érkező fényből minél több jusson a zuhanykabin belsejébe.

Bővebben

Háromrészes zuhanykabin, Budapest, Dob utca

A zuhanykabin felmérésekor olyan mértékű eltérést tapasztaltunk a zuhanykabin alsó és felső szélessége között (2 cm!), hogy azt eltüntetni csak úgy tudtuk, ha az ajtó két fix üveg közé záródik.

Bővebben

Kétajtós zuhanykabin, Budapest, Rózsadomb Center

A Rózsadomb Center fitnesz termének Spa részlegében építettünk olyan zuhanyt, ahol két darab 90 cm széles ajtó lett a falra egymással szemközt felszerelve.

Bővebben

Zuhanykabin ajtó tetötérben beépítve

Az ajtót asszimmetrikus pánttal szereltük, így az ajtó síkját a fal külső síkjához igazítottuk.

Bővebben
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A