Cégtörténet

Dual Glass Kft

2008. áprilisban alapította Gárgyán Zsolt és társa.

Gárgyán Zsolt több üveges cégnél (Szilánk, Lattmann Üveg, Üvegkalmár) szerzett 11 éves tapasztalatot értékesítői területen. Az itt megszerzett szakmai tudással felvértezve, és engedve a speciális üvegmegoldások iránt támadt fokozott igényre válaszul létrehozta a Dual Glass Kft-t.
Kezdetekben a több évtizedes múltra visszatekintő üveges műhelyben folytattunk hagyományos üvegezést, ahol már több mint 30 éve szolgáltak ki a lakossági ügyfelek mellett a környező asztalosokat is. 2004-tol már edzett üvegeket is kínáltunk az ügyfeleknek, és megkezdődött a zuhanykabinok szerelésének időszaka. Később következtek a nagyobb projektek, mint a New York Palace Hotel, az Aquincum Múzeum, Prímás Pince (Esztergom) és az Atlantisz Hotel (Hajdúszoboszló) üveges munkái.

2010-re a Dual Glass Kft. az egyedi zuhanykabingyártás meghatározó szereplője lett. Folyamatosan bővülő raktárkészlettel, és jól képzett szakembergárdával szolgáljuk ki régi és új ügyfeleinket!

Szerelvény rendeléssel kapcsolatban látogasson el alábbi oldalunkra:

www.dualhardware.hu

Felhívjuk figyelmét, hogy szerelvény webshopunkban csak szakkereskedőket és ipari felhasználókat (üvegesek, asztalosok stb.) szolgálunk ki! Ha saját felhasználásra szeretne szerelvényt vásárolni azt kérem külön jelezze az info@dualhardware.hu e-mail címen! A vásárlás a webshopban csak regisztrált felhasználóknak lehetséges! A félreértések elkerülése miatt az árakat is csak regisztrált felhasználóink láthatják. Amennyiben már korábban regisztrált webshopunkban, úgy a regisztrációkor megadott névvel és jelszóval be tud lépni. Új ügyfeleink pedig a regisztráció jóváhagyása után használhatják a webshopot.

14

év tapasztalat

15

Szakember

1600

Feljújított ház

4200

Elégedett ügyfél

Munkatársaink

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A