GYIK zuhanyok

8 mm vastag, edzett biztonsági üvegből, mert a 6 mm-es üveg nem elég masszív, hogy keret nélkül ajtóként viselkedjen, és a 10 mm vastag üvegek feleslegesen drágítják és terhelik a vasalatokat.
Az edzett, 8 mm vastag üveget pántokkal és fali merevítőkkel rögzítjük, az üveg széleken keret nem található, polírozott élük látszik. A fix üveg esetén a falnál 2 mm vastag szilikon réteggel tömítünk, amely nem annyira szembetűnő, mint a fémprofilok. Az ajtók szélén átlátszó PVC profilok gondoskodnak a vízzárásról.
Zöld, Kék, Bronz, Szürke, ezen kívül savmart hatású és mintás üveg is kérhető.
Kollégáink minden zuhanykabinnál a helyszínen vesznek méretet és a helyi adottságoknak megfelelően méretezik például az ajtókat és a kabin magasságát.
Ha már a burkoló elkészült a csempék felhelyezésével.
Lehetőség szerint a falak – ahova a kabin üvege kerül – párhuzamosak legyenek és az aljzattal derékszöget zárjanak be.
A padkát el lehet hagyni, de fontos, hogy még a kabin szerelése előtt meggyőződjünk, hogy a víz biztosan a lefolyó irányába indul el. Amennyiben a víz nem folyik le, azt a burkolóval még a zuhanykabin szerelése előtt javíttassuk ki, mert később már sokkal nehezebb és költségesebb a módosítás.
A legmagasabb felhasználó +10-15 cm. Ezáltal hajmosáskor sem kerül víz a kabinon kívülre. Célszerű egy csempe, vagy bordűr vonalát figyelembe venni a kabin kialakításakor, így növelve a kabin esztétikai értékét.
Az ajtót rugó húzza vissza a nullpontba az utolsó pár centimétertől, és fehér színű mágneses profil gondoskodik a tökéletes vízzárásról.
Általában a fürdőszoba-szerelvények polírozott króm kivitelűek, ezért célszerű a fényes króm kivitelű szerelvényeket választani. Kivételes estekben a szálcsiszolt kivitel is ajánlott lehet.
A Nano bevonatok intelligensen egymásra rendeződő Nano részecskékből és két másik alkotóelemből épülnek fel így alkotva egy egységes védőréteget. A nano szó görög eredetű, jelentése “törpe”. A nano igazából hosszmérték, ami azt jelenti, hogy l méternek az 1 milliárdod része a nanométer. Itt már igazán a világunkat alkotó, egyik legkisebb dolgokról az atomokról van tehát szó. Talán úgy tudnánk ezt szemléltetni, hogy egy nano részecske úgy aránylik egy focilabdához, mint a focilabda a Földhöz.
A lótuszvirág már évezredek óta a tökéletes tisztaság jelképe, hisz makulátlan tisztasággal jelennek meg a környezeti hatásoktól szennyezett állóvíz felületén is. A lótusznövény levele ugyanis olyan szerkezeti felépítésű, melynek köszönhetően a felülete nem engedi megtapadni és lepergeti az esővizet, és ezzel együtt minden por szerű és sűrű folyású szennyeződést is mint például olaj, méz, ragasztó.
Ezt a jelenséget nevezzük “Lotus effektusnak”, vagy “öntisztulásnak”. Ekkor a felületen olyan kicsi a felületi feszültség, hogy a vízcseppek gömbbé összeállva le tudnak “gurulni” a felületről magukkal ragadva az ott található szennyeződéseket is.
Az “Easy-To-Clean” felület azt jelenti, hogy a tisztítandó felületen létre tud jönni a “Lotus effektus”, azaz a tisztításhoz elegendő a vizes tisztító kendő ahhoz, hogy a szennyeződést eltávolítsuk.
* légáteresztő
* extrém módon terhelhető
* vegyi anyagokkal szemben ellenálló
* hőmérséklettel szemben ellenálló
* öntisztító
* önjavító, regeneráló mechanizmus
A nano bevonattal ellátott felületeket soha nem szabad durván súroló, karcoló eszközökkel, illetve tenzid (anionos felületaktív anyagok és nem ionos felületaktív anyagok), viasz vagy wax tartalmú tisztítószerrel takarítani, mivel ezek károsíthatják a bevonatot.
A nanotechnológiás tisztítószerek ápolják a nanos bevonatot, szerkezeti felépítésüknek köszönhetően kijavítják a bevonat kisebb sérüléseit, így igazán hosszú ideig élvezhetjük az öntisztuló felület előnyeit.
* jelentősen könnyebb tisztítás
* drága tisztítószerek mellőzése
* a környezeti egyensúly fokozása
* meghosszabbodott tisztítási időintervallum
* a legmagasabb fokú tisztaság a termék környezetében
Reméljük, hogy itt megtalálta kérésére a választ. Ha nem kérem írjon nekünk az alábbi e-mail címre, és kollégáink mindenben a segítségére lesznek: info@dualglass.hu
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A