- DualGlass -

Fémoszlopos üvegkorlát

Időtálló elegancia: oszlopos üvegkorlát kül- és beltérre is

Oszlopok közé is építhetünk üvegkorlátot fémmarkolattal vagy akár anélkül. A felhasznált fémelemek rozsdamentes anyagból készülnek. Egyedi gyártásban, a megrendelő által kért vastagságban és magasságban. Általában 40x40x2 mm –es rozsdamenetes acélt használunk oszlopoknak. Ezt vágjuk méretre és csiszoljuk szálra. A rögzítésre nem használunk látszódó talplemezt. Rejtett, előre elhelyezett, vagy a már a burkolt felülete fúrt és ebbe ragasztott 23 mm-es csőre húzzuk rá az oszlopot. Az oszlopok közötti távolságot 150 cm-ben javasoljuk kiosztani. Ez az oszloptávolság, ahol még a 6+6 (13mm) üveg jól és biztonságosan használható. Ez a típus a legnépszerűbb tartóssága, és ár-érték aránya miatt. Lehetőség van akár 3 méteres oszlopközre is, de akkor már az üveget kell jelentősen „vastagítani”  a tervezésnél. Az oszlopokon az üvegelemek rögzítésére klipszeket (fixmegfogó) vagy egyedi rozsdamentes acél u-profilt használunk.

Az oszlopos üvegkorlát azok számára kedvező választás, akik szimpatizálnak a légies üvegfelületekkel, de szeretnének „látható” korlátot használni. Az oszlopok lehetővé teszik, hogy az üvegfelület osztott legyen, szépen tagolják az üveget és nincsen az az érzése az embernek, hogy a levegőt markolja, amikor a korlát mentén halad.

Az oszlopos üvegkorlát tehát szinte mindenhol jól mutat, kültéren és beltéren egyaránt. Kerülhet lépcsőkre, szegélyezhet teraszt, körbeölelhet galériát vagy erkélyt is. Az oszlopok szép keretet adnak az üvegnek, egyúttal pedig a környezetüket is gazdagítják. Az oszlopok általában fémből készülnek, ez az, ami az üveget szépen kiegészíti és megfelelően tartós, biztonságos támasztást ad az üveglapoknak.

Az oszlopos üvegkorlát teljesen egyedi kivitelezésben is készülhet, ha Ön úgy szeretné. Válasszon időtálló eleganciát sugárzó kiegészítőket kültérre vagy beltérre! Konzultáljon kollégáinkkal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról, termékeinkről!

Kérjen ajánlatot üvegkorlátra!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek! Zuhanykabinra azonnali ajánlatott tudnak kapni ide kattintva, a kiválasztott tipus és kivitel után.

Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni! Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Név
E-mail
Tárgy
Telefonszám
Milyen tipusú üvegkorlát?
Hány folyóméter az építendő üvegkorlát?
Lépcső melletti vagy egyenes vagy mindkettő?
Beépítés helye és irányítószám!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A