- DualGlass -

Pontmegfogásos üvegkorlat

Pontmegfogásos üvegkorlátok: az egyik legkedveltebb típus. Légies, könnyed, minimális fém tartóelemmel. A rögzítés a járófelület alatt pontszerű, rozsdamentes korongokkal megoldható. Az üveg anyaga edzett laminált üveg, általában 17 (8+8) mm vastag. Jelölése: 8+8 vagy 8.8.2 ESG, VSG/TVG, ahol az első két szám az üvegek vastagságát, a harmadik szám a felhasznált fóliák számát (a két üveg között) jelöli. Az ESG az edzett üveg rövidítése, míg a VSG a fóliára utal, ettől biztonsági az üvegkorlát. A fólia nem engedi törés esetén a korlátot darabjaira hullani, egyben tartja az üvegszerkezetet. Cégünk jellemzően a TVG (előfeszített) üveget használja korlátoknál, mert ebben az esetben az üveg nem kis darabokra, hanem nagy táblákra törik, és a az üvegkorlát egyben marad, nem esik össze.

A táblák mérete 100-200 cm hosszban tervezhető. Jellemzően 2 vagy 3 pár koronggal. A korongok között minimum 15 cm távolságot érdemes tartani.

A rozsdamentes korongok szálcsiszolt felülete, festhető, és igény szerint akár el is burkolható.

Kérjen ajánlatot üvegkorlátra!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek! Zuhanykabinra azonnali ajánlatott tudnak kapni itt, a kiválasztott tipus és kivitel után.

Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni! Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Név
E-mail
Tárgy
Telefonszám
Milyen tipusú üvegkorlát?
Hány folyóméter az építendő üvegkorlát?
Lépcső melletti vagy egyenes vagy mindkettő?
Beépítés helye és irányítószám!

További képek

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A