- DualGlass -

Pontmegfogásos üvegkorlat

Pontmegfogásos üvegkorlátok: az egyik legkedveltebb típus. Légies, könnyed, minimális fém tartóelemmel. A rögzítés a járófelület alatt pontszerű, rozsdamentes korongokkal megoldható. Az üveg anyaga edzett laminált üveg, általában 17 (8+8) mm vastag. Jelölése: 8+8 vagy 8.8.2 ESG, VSG/TVG, ahol az első két szám az üvegek vastagságát, a harmadik szám a felhasznált fóliák számát (a két üveg között) jelöli. Az ESG az edzett üveg rövidítése, míg a VSG a fóliára utal, ettől biztonsági az üvegkorlát. A fólia nem engedi törés esetén a korlátot darabjaira hullani, egyben tartja az üvegszerkezetet. Cégünk jellemzően a TVG (előfeszített) üveget használja korlátoknál, mert ebben az esetben az üveg nem kis darabokra, hanem nagy táblákra törik, és a az üvegkorlát egyben marad, nem esik össze.

A táblák mérete 100-200 cm hosszban tervezhető. Jellemzően 2 vagy 3 pár koronggal. A korongok között minimum 15 cm távolságot érdemes tartani.

A rozsdamentes korongok szálcsiszolt felülete, festhető, és igény szerint akár el is burkolható.

Kérjen ajánlatot üvegkorlátra!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek! Zuhanykabinra azonnali ajánlatott tudnak kapni ide kattintva, a kiválasztott tipus és kivitel után.

Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni! Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Név
E-mail
Tárgy
Telefonszám
Milyen tipusú üvegkorlát?
Hány folyóméter az építendő üvegkorlát?
Lépcső melletti vagy egyenes vagy mindkettő?
Beépítés helye és irányítószám!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A