- DualGlass -

Portál üvegek, üvegfalak

belteri_uveg_portal

Portál üvegek és üvegfalak, kül- és beltérben egyaránt!
Edzett üvegből – keret nélkül – nagy üvegfelületeket tudunk kialakítani úgy, hogy habár a látható teret nem szűkítjük, de a teret határoljuk. Ezáltal elválasztva például az Aquincum Múzeum kiállítási tárgyait a látogatóktól, mint az a mellékelt fotókon látható.

Vállajuk üzletek portál és kirakat üvegezését is rövid határidővel!
Cégünk aktív részese a Vodafone arculat megújítási programjának. Havonta több portált is átalakítunk. Az alábbi helyeken építettünk az elmúlt hónapok során: Győr Pláza, Westend, Mammut, Mom-park, Csepel Pláza, budapesti és vidéki Tesco és Auchan áruházak. Általában éjszakai szereléssel, 1 alkalommal vonulunk ki. Másnap már takarítható és átadható az üvegfal. A felméréstől számítva 1-3 munkanapos határidővel.
A régi portál elbontásában és az új fémszerkezet tervezésében, kivitelezésében is aktívan részt veszünk. A portált kiegészítő oszlopokat általában szálcsiszolt rozsdamentes elemekkel egészítjük ki. A rozsdamentes anyagok hegesztése és helyszíni szerelése is megoldott.
Az üvegfalak és üvegajtók rögzítésére saját raktárunkból, azonnal biztosítjuk a szükséges szerelvényeket. Például: olajfék, tolópajzs, PT-10, PT-20, szerelőprofilok, lábazati profilok. Nincs várakozási idő!

Ha a tervező vagy megrendelő igényli, akkor használunk Dorma szerelvényeket is.

Ideális esetben a kirakatoknál laminált üveget használunk, amely üveg szerkezetét tekintve 2 üveglap összeragasztva egy fóliaréteggel. Ez a fóliaréteg akadályozza meg a törés esetén az üvegfelület széthullását.  A fólia az UV sugárzás ellen is nagy mértékben véd, meggátolva a kirakatba helyezett áruk kifakulását. Az üveglapok közötti fóliák számát növelve  különböző biztonsági kategóriákat találunk a pénztárcánkhoz mérten. A rács kiváltására alkalmas üvegtől egészen a golyóálló üvegig. A kirakat javítása előtt helyszíni felmérés szükséges, és az üveg cseréje 5 munkanapon belül megoldható.

Nagyobb felületen edzett üveget is használhatunk. Ebben az esetben tisztában kell lennünk, hogy ez az üvegtípus erősebb a mechanikai behatásokkal szemben, de sérülés esetén a darabjaira törhet. Ez ellen védekezhetünk biztonsági fólia felhelyezésével, amely utólagosan is felhelyezhető az üveg külső felületére.

Üvegfalak, portál üvegek a lakberendezésben Ön is valami egyedi, mégis elegáns lakberendezési elemet szeretne otthonába? A megoldás egyszerű: válasszon üvegfalat lakásába vagy egészítse ki üveg portálokkal otthona helyiségeit!
Egy jól megválasztott üvegbetéttel nemcsak napfényesebb és világosabb helyiséget alakíthat ki, de az okosan elhelyezett üvegfalak segítségével optikailag a teret is megnövelheti. Válasszon üvegportálokat akár a gardrób elkülönítésére vagy válaszfalként, mellyel a konyhát leválaszthatja az étkezőtől, garantáljuk, hogy bármelyik megoldást is választja, az eredmény magáért beszél majd.

Üvegfalaink irodák, rendelők, nagyobb középületek beépítésére egyaránt alkalmasak, nemcsak kültérre, de beltérre is jó választás lehet. Vegye körbe irodáját, tárgyalóját üvegfalakkal és azonnal stílusossá teheti munkakörnyezetét, ezt pedig ügyfelei is értékelni fogják. A falak és portálok mind edzett üvegből készülnek, mely kialakítás lehetővé teszi, hogy az üveg ellenálló legyen a mechanikai hatásokkal szemben.

Ne habozzon, keressen minket bizalommal és válasszon elegáns üvegfelületeket otthonába, irodájába!

revay_koz_uvegdoboz
















































Felújítja az irodát? Ne feledkezzen meg a portál üvegekről!

Amikor felújítás alatt áll az iroda, érdemes a tulajdonosoknak szabadjára engedniük a fantáziájukat, és látványosabb, egyedibb megoldásra gondolni a térrel kapcsolatban. Manapság rengeteg különleges kialakítást meg lehet valósítani, amelyek nem csupán látványosak, hanem még praktikusak is. Amennyiben Ön is nyitott ezekre a megoldásokra, az iroda felújításkor ne feledkezzen meg a portál üvegekről!

A portál üvegekkel modern és látványos teret hozhat létre. Az elemek emellett fontos szerepet tölthetnek be a térelrendezésben, és abban is, hogy optikailag növeljék a rendelkezésre álló teret. A portál üvegekkel sokkal világosabb, barátságosabb környezet alakítható ki, ami mindenképp a munkavégzés előnyére fog válni. Kellemes környezetben az emberek sokkal jobban teljesítenek, ráadásul egy igényes és modern iroda az ügyfelekre is pozitív hatást gyakorol.

A portál üvegekkel Önnek is lehet ízléses irodája! Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és tájékozódjon a lehetőségekről!






























Ideiglenes térelválasztás az irodában mobil üvegfallal

Egy forgalmas irodában gyakran előforduló probléma, hogy akár csak ideiglenesen is, de több helyiségre lenne szükség. Ez sokszor nehezen megoldható, és végszükség esetén egy külön terem bérlése lehet a megoldás. Pedig van ennél sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás, mégpedig a mobil üvegfal.

A mobil üvegfal nagyon egyszerűen és gyorsan felállítható, megfelel ideiglenes megoldásnak éppúgy, mint véglegesnek. Nagy előnye, hogy átereszti a fényt, ugyanakkor kérhető nem átlátszó verzióban is. A mobil üvegfal a térelválasztás legújabb generációja! Biztonságos, látványos, könnyen tisztítható megoldást jelent, ha kevés a rendelkezésre álló helyiség. Használatával egyszerűen leválaszthatunk még egy irodát, anélkül, hogy jelentős átalakításba kellene fognunk.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bátran bővebb tájékoztatást a mobil üvegfalakkal kapcsolatban! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

dualglass.hu.19apr






























üvegfalak

Az üvegfal fitness termekben is ideális térelválasztó!

Üvegfalakkal nemcsak olyan helyeken találkozhatunk, mint amilyenek az irodaházak, bevásárlóközpontok, vagy a múzeumok. A mindennapi élet szabadidős tevékenységeinek helyszínt biztosító fitnesztermekben is szükség lehet üvegfalakra.

Egy-két jól elhelyezett üvegfallal az egybefüggő teret is fel lehet osztani kisebb részekre. Ez leginkább akkor bizonyul hasznos megoldásnak, ha nem szeretnének nagy átalakításokba bocsátkozni, viszont nem felel meg a terveiknek a hely eredeti felosztása. Az üvegfalakkal határolt terekből nagyszerű terem válik, ahol különböző órákat lehet tartani. Az üvegfalak használatával a tér megőrzi a szellős, tágas jellegét, valamint nem szeparálja el teljesen egymástól a vendégeket sem.

Ideális megoldás, ha gyorsan lebonyolítható, de lényegbevágó változtatásokat szeretne véghezvinni a fitnesztermében. Keressen fel minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet az üvegfalakban rejlő lehetőségekről! 

Kérjen ajánlatot!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

 

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A