U-profilos üvegkorlát - DualGlass -

U-profilos üvegkorlát

Cégünk vállalja alumínium u-profilba rögzített edzett (előfeszített) üvegkorlátok egyedi gyártását és kivitelezését. Ez a típus tervezhető, teraszokra, lépcsők mellé, akár orsótérbe is. A biztonsági üveg és az alumínium rögzítő rendszer, mind a rögzítéshez használt anyagok korrózióállóak, ezért tervezhetünk vele kül- és beltérben egyaránt. Referenciáink között talál 2-3 folyóméteres galériákat és 3500 folyóméteres lakóparkokat is. Állunk rendelkezésére!

A rögzítéshez használt u-profil 45 x 125 mm magas, eloxált matt felületű alumínium. Kérésre szálcsiszolt takaróval, vagy színre festett bádoggal elburkolható. Rögzíthető padlóra vagy akár homlokzatra is.

Az üveg min. 8+8 laminált és hőkezelt (előfeszített) üvegből készül. Vastagsága 17 mm. A hőkezelés során lassan hűtik vissza az üveg elemeket, ezért ugyanolyan nehezen törik el, mint az edzett üveg, de törés esetén „jégtábla” szerű nagy törésmintát kapunk. Két ilyen üveg összeragasztása esetén kapunk olyan biztonsági üveget, amely mindkét üveg törése esetén sem roskad magába, így továbbra is meggátolja az átesést.

Az alapértelmezett üveg a „FLOAT” minőségű víztiszta üveg. Készíthetünk üvegkorlátot alacsony vastartalmú, nagyon „fehér” (nem zöld) üvegből is. Az üveg külső felülete lehet savmart, homokfújt vagy fólia dekorációval ellátott is. A két üveg közötti fólia is lehet matt, így gátolva az átláthatóságot. Az üvegkorlát anyaga is lehet anyagában színezett: bronz, szürke, zöld. Fentieket kombinálva igazán egyedi u-profilos üvegkorlátot tervezhetünk magunknak!

Segítünk eligazodni. Az üveg jelölésénél az alábbi rövidítésekkel találkozhat: 8+8, 88.2 VSG vagy ESG vagy TVG. A 8+8 a két darab 8 mm vastag üveget jelenti. A 88.2 esetén az első két szám a két üveg vastagsága, majd a pont után a felhasznált fóliák számát jelöli. Jelen esetben 2 darab 0,38 mm-es fóliát jelent. Az üveg felületétől és anyagvastagságától függően a fóliák száma – és így az ára – növekedhet!

Az alábbi egyedi gyártású üvegkorlátokra vagy rozsdamentes acél korlátokra talál fotót a lenti galériában:

  • Egyedi fémkonzolra ültetett terasz korlát
  • Homlokzatra rögzített üvegkorlát
  • Teraszra rögzített üvegkorlát

Kérjen ajánlatot üvegkorlátra!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek! Zuhanykabinra azonnali ajánlatott tudnak kapni ide kattintva, a kiválasztott tipus és kivitel után.

Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni! Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Név
E-mail
Tárgy
Telefonszám
Milyen tipusú üvegkorlát?
Hány folyóméter az építendő üvegkorlát?
Lépcső melletti vagy egyenes vagy mindkettő?
Beépítés helye és irányítószám!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A