A1- Egyrészes zuhanyajtó

Két fal közé épített, egyszerű zuhanyajtó egyedi méretben.

Az A1-es típusú zuhanyajtó jellemzői

Két fal közé a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a zuhanykabin ajtó (zuhanyajtó) kiépítése.

 

Zuhanyajtóink 8 mm vastag, keret nélküli edzett üvegből készülnek, melyeket gyárthatjuk víztiszta, savmart vagy anyagában színezett (szürke, barna, kék, zöld), vízlepergetős, és egyedi homokfújt mintával ellátott kivitelben is.

 

Az ehhez használt vasalatok tömörfémből - jellemzően rézből, vagy rozsdamentes acélból - készülnek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelben, amelyek a vízkőnek és az erős vegyszereknek is ellenállnak. 

Az épített zuhanyfülke ajtajainak szélessége jellemzően 60-90 cm-ig terjed. Ennél szélesebb zuhanyajtó már nem javasolt, mert a pántokat már túl nagy igénybevételnek tennénk ki.

Továbbá figyelemmel kell lenni arra, hogy ha a zuhanyfülke ajtaját 90 fokig kinyitjuk, akkor a mellette lévő területre már semmit sem tudunk elhelyezni. 

Ha a zuhanykabint rendeltetésszerűen használjuk, egy 90 cm széles ajtó már közel 1 négyzetméter helyet igényel használat közben!

Az egyedi gyártású zuhanyajtók a falhoz alapesetben PVC vízzáróval záródnak, amelyek a fröccsenő víz elleni védelmet látják el. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profil is szerelhető, amely garantálja a megfelelő záródást. Amennyiben van lehetőség rá, javasoljuk zuhanytálca vagy padka beépítését, ugyanis a burkolás során gondoskodni kell a zuhanykabin megfelelő vízelvezetéséről is.

Azonnali árajánlatot kérek A1-es típusú zuhanyajtóra!
,