F1 - Egyrészes zuhanyfal

Tágas zuhanytér minimális szerelvény mennyiség felhasználásával.

Az F1-es típusú zuhanyfal jellemzői

Ha az F1-es típusú, egyrészes zuhanyfalra esik a választás, akkor egy nagy méretű, rögzített fix üvegfal segítségével egy nyitott, tágas zuhanyteret kapunk. 

A zuhanyfal típus nagy előnye, hogy minimális szerelvényhasználattal nagyon látványos, keret nélküli zuhanyt tervezhetünk, de fontos figyelembe venni, hogy mivel a zuhanytér nem zárt, ezért kisebb mennyiségű víz a tálcán kívülre is kicsapódhat! 

A faltól mért szélességben minimum 100-120 cm-es zuhanyfalat javaslunk.

Mivel fix üvegrõl van szó, ezért semmilyen PVC profilt nem használunk, alul illetve oldalt is átlátszó szilikonnal (Sikasil-C) tömítünk.

Viszonylag költséghatékony megoldásnak mondható, hiszen az F1-es zuhanyfalak gyártásához minimális szerelvényekre van szükség, és nem szükséges a vízzáró profilok használata sem. 

Az üvegfalat minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátni, több okból is: egyrészt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt. Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Azonnali ajánlatot kérek F1-es típusú zuhanyfalra!
,