- DualGlass -

Homokfúvott referenciák

A homokfúvott üveget egyedi technológiai eljárással alakítjuk ki. Az üveg felületét nagy nyomáson, sűrített levegővel apró homokszemcsékkel szórjuk meg. Ezek a  szemcsék "megkarcolják" - mattá teszik - az üveg külső felületét.

Zuhanykabinoknál jellemzően az üveg külső felületén végezzük ezt az eljárást. A mintát dekorfóliából vágjuk ki és visszük fel az üvegre, majd az üveg felülete homokszórásra kerül. A folyamat végén egy speciális anyaggal lekezeljük a homokfúvott részt. Ennek hatására, a mintán a tapintás sem hagy zsíros nyomot.

Még egyedibb és különlegesebb üveg elérése érekében, a homokfúvott és a savmart technika vegyíthető. Színes üvegek (bronz, szürke, zöld) kombinálása esetén, exkluzív hatást érhetünk el.

A motívumok és ábrák kialakítása történhet egyedi tervezés, ötlet, vagy referencia kiválasztása alapján.

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A