- DualGlass -

Kádparavánok

A kádunkat zuhanyzásra is tudjuk használni, amennyiben a kád szélére (a falon rögzítve) egy kádparavánt helyezünk el.Az üvegen nem használunk semmilyen PVC profilt. A térérzetünket nagyban növeli, ha átlátszó üveget használunk, hiszen csak az üveg polírozott éle látszik. Az üveg minimális szélessége 60-80 cm-ben.

A kádparaván magasságát célszerű a csempe tetejéig – maximum 160-170 cm-ben méretezni. Fontos, hogy tisztában legyünk vele: mivel a zuhanytér alapvetően a kádparaván felszerelése után sem zárt, kisebb-nagyobb mennyiségű víz a kádon kívülre is folyhat!

Nem híve a zuhanyfüggönynek? Válassza a kádparavánt!

dualglass.hu.19oktA kád használatának megvannak az előnyei, a legtöbben szeretnek elmerülni egy kellemes habfürdőben, ha pedig nincs erre idő, akár gyorsan zuhanyozni is lehet benne. A kád kialakítása annyiban nem kedvez a zuhanyzásnak, hogy az alacsony peremen felül könnyen kifröccsen a víz és eláztatja a fürdőszobát. Annak, aki nem szeretne zuhanyfüggöny mögé bújni és annak a tisztításával foglalkozni, tanácsoljuk a kádparaván felszereltetését.

A kádparaván egy mozgatható üveglap, amit a falra szerelve be lehet vetni akkor, amikor nem fürdésre, hanem zuhanyzásra használják a kádat. A mozgatható kádparaván épp csak annyit foglal el a térből, amennyire feltétlenül szükség van ahhoz, hogy a fürdőszoba ne legyen csuromvizes, használaton kívül pedig olyan, mintha ott sem lenne.

Az üveglapok diszkrét és stílusos kiegészítői minden fürdőszobának, ugyanakkor praktikusak is ott, ahol a kádat zuhanyzásra is használják. Lépjen kapcsolatba velünk, ha érdeklik a kádparavánok, és tudjon meg többet elérhetőségeinken!

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A