- DualGlass -

P1 Egyrészes kádparaván

Kádunkat zuhanyzásra is használhatjuk, ha a kád szélére, a falra szerelve egy kádparavánt helyezünk el.

A kádparaván lehet fix, de a zuhanyajtóknál használt pánttal akár az is megoldható, hogy a falra hajtható legyen.

Fix megoldás esetén nem használunk PVC profilokat, alul illetve oldalt is átlátszó szilikonnal tömítünk.

Az üveg szélességét minimum 60-80 cm-ben határozzuk meg, a magasságot célszerû a csempe tetejéig, maximum 160-170 cm-ig megadni.

Tervezésnél fontos figyelembe venni, hogy mivel a zuhanytér nem zárt, ezért kisebb nagyobb mennyiségû víz folyhat a kádon kívülre!

Nem igényel vízzáró profilokat, ezáltal minimális a szerelvényigénye is.

Az üvegparaván gyártása 8 mm edzett biztonsági üvegből történik, rozsdamentes szerelvényekkel, melyek igény szerint választhatók: fényes króm, szálcsiszolt, antikolt vagy színes változatban is.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A