- DualGlass -

P2 Kétrészes kádparaván

Ha kádparavánnak egy szélesebb megoldást választunk, akkor akár meg is oszthatjuk a kádparavánt egy fix üvegre és egy ajtóra – így ha nem használjuk, az ajtót akár be is hajthatjuk.

A fix üveg esetén alul illetve a fal mellett is átlátszó szilikonnal tömítünk. A két üveg között, illetve az ajtó alsó élén PVC vízzáró profilok gondoskodnak a vízzárásról.

Az üvegek szélességét minimum 40-50 cm-ben határozzuk meg, a magasságot célszerû a csempe tetejéig, maximum 160-170 cm-ig megadni.

Tervezésnél fontos figyelembe venni, hogy mivel a zuhanytér nem zárt, ezért kisebb nagyobb mennyiségű víz folyhat a kádon kívülre!

Magasságát többnyire a csempézés magasságához igazítjuk.

Az üvegfelület könnyű tisztíthatóságához illetve a tisztaság hosszantartó megóvásához a speciális vízlepergető felületkezelést ajánljuk, amely  réteget képezve megakadályozza a vízkő és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve a tisztítást is nagymértékben megkönnyíti.

Azonnali árjánlatért kattintson ide! (Próba verzió / Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak)


p2_kadparavan_ketreszes_1
p2 felülnézet

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A