- DualGlass -

Keret nélküli beltéri üvegajtók

A beltéri üvegajtók új generációja - Dual-Door Slim, Pro és Office keret nélküli ajtók

Ha beltéri üvegajtókról van szó, sokan még mindig az irodaházak üvegfalaira, tolóajtajaira gondolnak, pedig manapság az otthonunkat is különlegessé tehetik a modern és elegáns üvegajtók. 

A DualGlass kínálatában megtalálható Dual-Door Pro, Dual-Door Slim és Dual-Door Office beltéri, mágneses kilincsel ellátott üvegajtajai garantáltan tökéletes kiegészítői lesznek otthona vagy irodája belső tereinek. 

 
 

Dual-Door Pro és Dual-Door Slim

A letisztult stílus szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe a kifejezetten beltérre készült, mágneses zárnyelvvel ellátott üvegajtókat.


A Dual-Door Pro és Slim beltéri üvegajtajai kiválóan megállják a helyüket otthoni környezetben is, az összhatás pedig igazán elegáns lesz!

Az ajtók fémből készült tokozata szálcsiszolt, rozsdamentes acél és matt fekete színben is elérhető. A keret nélküli üveg anyagát és színét a megrendelő választja ki, amely lehet átlátszó, savmart, homokfújt, nyomtatott vagy akár laminált is. Az ajtókerek és az üveg megjelenése tehát abszolút személyre (és beltérre) szabható. 

A rögzítés az ajtók síkjában, a profilok rejtett csatornáiban kapott helyet. Két zsanér segítségével az ajtók teherbírása 50 kg, három zsanér felhasználásával pedig már 75 kg. 

Mindkét ajtó típushoz megrendelhető a kiváló minőségű, mágneses zárnyelvvel ellátott kilincs, amely elérhető kulcsos, forgattyú záras és zár nélküli kivitelben is. A kilincs nyitott helyzetben behúzza a zárnyelvet, így megakadályozza a ruha fennakadását. Az ajtó jobb vagy bal oldalára is beszerelhető. 

8-10 mm vastagságú üveg felhasználásával az ajtók maximális mérete 90x220 cm lehet.

A Dual-Door Slim ajtók esetében az ajtókeret minimálisan jelenik meg az ajtónyílásban, a Dual-Door Pro ajtókerete pedig teljesen eltakarja a nyílás éleit. 

A Dual-Door Pro ajtóról készült videót megnézheti Youtube csatornánkon, ahova rendszeresen töltjük fel építéseinkről és egyéb érdekességekről készült videóinkat.
https://www.youtube.com/shorts/JAm6VtryE0E 

Dual-Door Office 

A Dual-Door Office rendszer a mindig nyüzsgő, stílusos irodák tökéletes kiegészítője. 

A kifejezetten irodák számára készült Dual-Door Office üvegből készült válaszfalai és beltéri, fémkeretes ajtajai biztosítják a csendesebb tárgyalótermet és munkaállomásokat. A fém keret (amely szintén elérhető szálcsiszolt vagy fekete színben) egyszerűen és gyorsan felszerelhető, a fali profilok pedig mindössze 4 cm szélesek. 

8-10 mm vastagságú üvegtáblák beépítésére alkalmas, amelyek (a Dual-Door Pro és Slim ajtókhoz hasonlóan) maximum 90x220 cm méretűek lehetnek 2 zsanér esetén. A Dual-Door Office rendszerének ugyancsak tökéletes kiegészítője a mágneses zárnyelvvel ellátott kilincs, amely 8-10 mm és 12 mm vastagságú üveglap esetén beszerelhető. 

Az igazán csendes irodai környezet érdekében az Office rendszer üveglapjaihoz tartozó gumi tömítések elnyelik az ajtó becsukódásának rezgéseit, és csökkentik a beszűrődő zajokat, szagokat, valamint a hőveszteség mértékét is. Az üvegajtókat kombinálhatjuk automata küszöbbel is, így is növelve a hanggátlást. 


Kérjen árajánlatot a DualGlass kínálatában megtalálható új, beltéri mágneses üvegajtókra kapcsolati űrlapunk kitöltésével, vagy weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A