Korlátok üvegből

Cégünk vállalja üvegkorlátokrozsdamentes fémkorlátok, vagy ezek kombinációjának felmérését, gyártását, és helyszíni beszerelését. Árat a helyszín fotója, tervrajza, vagy kézi skicc rajz alapján tudunk adni, akár azonnal, telefonon vagy e-mailen. A helyszínről készült fotó megkönnyíti az árajánlat elkészítését. Amennyiben az üvegkorlátnak egyedi gyártású fémszerkezetre, vagy egyedi korlát elemre van szüksége, kollégáink a helyszíni bejárást követően, műhelyünkben el tudják készíteni a szükséges fém alkatrészt. A gyártásánál rozsdamentes acélt, vagy tüzihorganyzott szénacélt használunk. Üvegkorlát tervezhető franciaerkélyre, teraszokra, lépcsők mellé, orsótérbe is. Cégünk az üvegkorlát minden alkatrészét egyedileg gyártja le, így lehetőség van a tervezők és a megrendelők minden igényének megvalósítására. 10 éves tapasztalattal, több hotel, családi ház és külföldi társasház referenciával a hátunk mögött, a legjobb minőségben és kedvező árakkal várjuk árajánlatkérését.

Az üvegkorlátok jellemző tulajdonsága a rendkívül szép esztétikai megjelenés mellett a hosszú élettartam, és a könnyű tisztíthatóság. Azonban a biztonság az üvegkorlátok tekintetében, kiemelkedő fontosságú szempont! Ezen kívül az üveg fokozattan ellenáll a korróziónak. Bátran használhatjuk kül- és beltérben egyaránt.

Az üvegkorlát készülhet edzett vagy ragasztott biztonsági üvegből, esetleg a kettő kombinációjából. Korlát esetében kizárólag ragasztott biztonsági üveget használunk, amely a mechanikai sérülések hatására ugyan összetörhet, de nem esik szét, így nem lehet rajta- “átesni”. Jellemzően 8+8 vagy 10+10 mm-es rétegrenddel.

A víztiszta kivitel mellett elérhető alacsony vastartalmú (Optiwhite, Low-Iron Lux-Clear, stb.) üveg is, és kérhető rá minta vagy bármilyen dekoráció, esetleg savmart üvegből is készíthető. Akár a két üveg közötti fólia is lehet matt, nem átlátszó. Anyagában színezett üvegekből (Parsol) a bronz, szürke és zöld üveg elérhetőek.

A helyszíntől és a rögzíthetőségtől függően többfajta megoldás is lehetséges, melyek közül a leggyakoribbak:

 

Az alábbi üvegkorlátokra vagy rozsdamentes acél korlátokra talál referenciát a lenti galériában:

  • 8+8 edzett (előfeszített) ragasztott üvegkorlát, rozsdamenetes acélból készült, 50 mm átmérőjű korongokkal rögzítve
  • 8+8 edzett (előfeszített) ragasztott matt fóliás üvegkorlát, rozsdamentes acél korongokkal, vagy u-profilos rögzítéssel, kültérben és beltérben
  • Egyedi gyártású, rozsdamentes acél fémoszlopok (40x40 mm) közötti, 5+5 vagy 6+6 edzett, laminált biztonsági üvegkorlát
  • Egyedi gyártású, szálcsiszolt, rozsdamentes, pálcás, acélkorlát
  • Fenti üvegkorlátok kombinációját, akár lépcső mellé, orsótérben beépítve

Többfajta megoldás is lehetséges, a fentiekben csak felsoroltuk az általunk leggyakrabban használtakat.

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,